Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Peunggas Harepan

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 06 Januari 2013 22:00:53

Satulang sandi lungsé. Raga nyangsaya dina kamalir peteng. Poék jeung hieum mayungan jalan nu reuntas.
"Poison just for you" Iblis bulé ngaharéwos. Halon, nyelesep mulasan lalangit pikir, nyaliara minuhan rasa.
Satengah gelas deui. Kudu cacap peuting ieu.
Wilujeng kantun Enung. Balukarna tina asih, geus malih warni jadi peurih.
Regot! Glek! Gelas ngosongkeun eusina. Angin séah, kalakay muguran. Mahluk beureum tandukan surak éak-éakan.
"Champagne! Champagne!" Sora gelas ngelentring niruk sukma nu lara néangan jalan pangbalikan.

Komentar (8)

Mulyana SA
CINTA DI TOLAK ARAJ DITENGGAK...GOAK... siiip pelem
Nyai Endit
Tuh, nya. Cenah tos liren. Numawi ku abdi teu ditampi ge. :D "Poison just for you," Iblis bulé ngaharéwos. (kirang koma. Eta wungkul).
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Leuh....mabuk lagi...
Kang Asep Rachmat YZ
Ki Sunda Sawawa : Cinta ditolak, bajigur ditenggak hehehe...nuhun kang... Teh Nyai Endit : Da meuni ku tega ih...teganya...teganya....teganya...hoooo pada diriku...hehehe, nuhun oge koreksina. Hilap iiih teu ka ketik.
Neneng Yatikurniati
teu kenging digugu atuh si makhluk beureum tandukan mah. Sok ngusrukeun.
Kang Asep Rachmat YZ
Teh Neneng Yatikurniati : hehe...leres, kedah dilebetkeun kana botol nu kitu mah. Hatur nuhun ah tos kersa mampir....
A. Halim Kusumadjati
Champagne mah mantaaap ateuh ang. Manawi teh toring, topi miring tea..heu!
Kang Asep Rachmat YZ
Kang Helmi Pakudjati : hehe...merk lokal atuh eta mah kang....nuhun ah...