Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Indung

Kénging Sucii Lestary
Dipidangkeun dina lapak 06 Januari 2013 21:46:29

Ukur kanyaah ambu nu bisa mersihan kapeurih ati, papait nu dipirasa ogé kabeh kasusah kabangberangkeun. Enya gé kuring teu apal ayeuna ambu dimana. Nu sainget kuring, ambu keur ceurik ningali kuring di buntel ku boéh. Disimutan samping. Dipayang nepi kuring di golerkeun dina taneuh nu sakitu jerona. Poék. Jempeling. Tuluy kuring di turuban ku taneuh nu cing araceleng ti luhur. Nutupan kuring, misahkeun kuring jeung ambu.

Komentar (7)

Nyai Endit
Komen naon atuh, nya? Nu puguh mah karunya weh kudu papisah eta indung jeung budak teh.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
dibuntel, digolérkeun, dituruban..btw fikminna hébring geulis
Irman N Dimyatié
:"meresihan, kabangbrangkeun, di mana, dibuntel, digolérkeun, jempling, dituruban, aracleng,"
Gaus Firdaus
Ketirrrr... eung!
Irman N Dimyatié
:"Aéh acan komén geuning. Fikmin nu ngagambarkeun tali asih antara indung jeung anak nu hamo bisa pegat nepi ka iraha ogé. Kanyaah indung nu tanpa wates, parat nepi ka akhérat. Hébriiiiing, Geulis!"
Neneng Yatikurniati
emut ka Ema.
Suci Lestary
Bi Nyai : hatur nuhun tos kersa ngomen :) Uwa Yuyu : hhe hatur nuhun uwa, nu uwa ge sami sarae :) Ayah : hhe nuhun yah tos di pang bersihankeun, pan ceunah kieu " kasih ibu kepada beta, tak terhingga sepanjang masa" hhe... Lereees teu? Th Neneng : muhun, emut wae... Ang Gaus : hatur nuhun :)