Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nraktir

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 05 Januari 2013 22:23:13

Balik sakola, si Beben, nu kaceluk pangbangorna di sakola, megat barudak kelas hiji di gang tukangeun sakola. Ti maranehna si Beben hasil nyakuan duit tilu ratus rewu. "Lumayan jang nraktir si Maya." Gerentesna. Isukna, si Beben teu asup sakola, humaregung di kamarna ngarasakeun biwir jeding dihanca si Maya.
"Balikkeun duit adi urang, balikkeun cinta urang, teu sudi dipimilik maneh!." Apes.

Komentar (16)

Soendara Djatiseba
Nepi ka kituna...
Iwan Ruspéndi Sr.
sumuhun, musna sagala-galana hehe..
Neneng Yatikurniati
puas tah
Andriekw
intelejenna kirang kumplit, kedahna eces.... mana raina oge wargi nu sanesna
Iwan Ruspéndi Sr.
bu@Neneng: sumuhun, karunya oge, hehe..
Iwan Ruspéndi Sr.
kang@Andriekw: ngahaja Kang, pami dibéjérbéaskeun mah si Bébén-na bilih kabur mantén. :)
Andriekw
tah eta endahna fikmin teh....
Irman N Dimyatié
:"Hayang bobogohan teu boga modal téa éta mah gkgkgkgkgk...."
Lely Halimah
hade kang, matakna rek malak teh kudu pancakaki heula, untung lain mitoha ha ha ha.......................
Nazarudin Azhar
Wah, edas yeuh... Poool... :D
Iwan Ruspéndi Sr.
kang@Andriekw: leres pisan, hatur nuhun pangdeudeulna.
Iwan Ruspéndi Sr.
@Irman N Dimyatie: Leres, biar tekor asal jontor, biar jontor asal kesohor, hehehe..hatur nuhun pangdeudeulna, Pa.
Iwan Ruspéndi Sr.
@Lely Halimah: Hatur nuhun Bu, ngahaja camer si Beben teu lebet daftar palak, hawatos engke moal tiasa leumpang, 'kaning camerna Kulisi, hahahaha...
Iwan Ruspéndi Sr.
@Nazarudin Azhar: Hatur nuhun Kang, edas ieu lambey kuat kandel kieu :)
Rameli Agam
Hehehe. Maya urang mana tea, yeuh? Hehehe. Seger, Kang. Siip.
Iwan Ruspéndi Sr.
@Rameli Agam: aya we Kang, pinter maenpo numawi iasa ngajedingkeun lambey Bébén, gkgkgk. Hatur nuhun pangdeudeulna.