Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lampu Sén

Kénging Lugiena De
Dipidangkeun dina lapak 04 Januari 2013 23:26:40

Motor di hareupeun lampu sén kéncana hurung waé. Tapi ti tatadi angger lempeng, teu méngkol-méngkol. Palangsiang poho mareuman. Abong heueuh nu tumpakna mojang. Mun ninggang di jalu mah ku kuring geus pasti kana ditididan. Heueuh, da ngagokan nu di tukangeun, atuh. Picilakaeun ongkoh. Tapi ku lantaran nu numpakna mojang, antukna motor manéhna disalip ti katuhu. “Lampu hurung!” ceuk kuring bari méré tanda ku leungeun. Ku sarérétan gé katempo rupana rancunit geulis. Najan enya pikaresepeun, panon teu ieuh terus neuteup. Sieun cilaka. Geclék gigi opat, motor digas deui. Tapi teu lila motor manéhna males nyalip ti katuhu. Lieuk ngalieuk. “Nuhun ngawartosan!” cenah bari imut. Kuring ngalenyap. Da teu kanyahoan ti hareupeunana aya treuk nyemprung. Jebrod! Boro-boro hayang ngalieuk. Motor tuluy digas deui, leuwih tarik batan tadi.

Komentar (5)

Iberani Man
Halaaah! Ari manawi teh ngalenyap ku naon. Horeng tos katingal aya picilakaeun... Eduuun! Ranjugan nan lemes teu matak uteuk nyungsi hareungeuh.
Nyai Endit
Iiih, teu tanggung-jawab kituuuu...! Hahahaha. Pikanapsueuuun...!
Rudi Riadi
Duh, fikmin urang Sunda pisan ieu mah. Enya, apanan urang Sunda mah salawasna nganggap hal sapira sakitu masalah rohaka oge. Jiga fikmin ieu, santey sajah...jadi jigana nyieun komunitas SUSAN (Sunda Santey) teh...hehe.
Mahpudin
Bisi jadi urusan, mendingan mampreng... giliran kudu di pake malah teu di pake lampu sen teh... hiks...
Yanti Sri Budiarti
Bati lelenyapan we maos fikmin ieu mah! Haduh!