Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Malem Taun Baru Di Pangandaran

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 31 Désémber 2012 23:24:35

Mun pareng keur bagéan peré, Oman Jeung Dadang sok négong di hareupeun hotél tempat maranéhna gawé. Iseng nataan kendaraan nu lalar liwat.
"Tah, sabangsaning sédan, élf travel jeung beus pariwisata biasana datang ti tebéh Bandung atawa Jakarta, nu tumpakna pantar kelas atas jeung menengah. Kawas uing." Ceuk Oman.
"Samunaka manéh mah Man, kelas manéh mah sarua wé kawas uing nu datangna ti kelas cacah kuricakan. Tumpak kendaraanna oge kawas itu tuh, padésaan konéng, kolbak jeung treuk nu ditiungan terpal. Ti lebah Cigugur, Kadu Dua, Karang Pari, Pangawinan, Selasari, Baréngkok jeung Pasir Kilar éta mah datangna. Euweuh ti dituna beus pariwisata jolna ti jolok mah." Keur guntreng ngobrol, reg sédan Altis eureun meneran front office hotél.
"Mun nu éta ti mana, Dang?" Haréwos Oman. Lila ngabetem, ana serenteng téh Dadang ngadeukeutan sédan. Gaplok! Gaplok! Nu anyar turun tina sédan téh dicabok sateker kebek. "Nanaonan sia téh, Sumi! Ngakuna wé gawé katering di Bandung, horéng ngadon ngublag, ngérakeun sia mah ka urang lembur, balik siah!". Oman bati hookeun.

Komentar (11)

Dedi Herdiana
eta tadina, rupina mah pependak sareng bosna di pamugaran. Xixixi
Iwan Ruspéndi Sr.
duka tah Kang, hemeng abdi mah hehe...
Dé Goeriang Kusmawan
Sumi tanapi Sss...! Da numutkeun émutan-mah sanés éta, pi taeun! Hkhkhk...! Wilujeng Taun Énggal, juag...!
Dedi Herdiana
haha
Mahpudin
Edun pungkasana tina ngimeutan mobil nu lalar liwat.. panggih jeung nu wawuh... heuheuheu...
Dedi Herdiana
pas pisan,,
Iwan Ruspéndi Sr.
@Dé: Duka sayah ge poho deui ngaran aslina, hahaha..
Iwan Ruspéndi Sr.
kang@Apoedy: alpukah nataan mobil janten papanggihan, pami nataan béntang duka mendakan naon tah, Nini Antéh manawi hehe
Naryudin Ayahnya Fauzan
kang iwan ti palih mana, geuningan terang daerah di beh cigugur,,?,
Iwan Ruspéndi Sr.
@Naryudin: kantenan terang mah, Akang, margi sim abdi pituin urang dinya. Dupi Akang kawit ti mana?
Naryudin Ayahnya Fauzan
tipalih mana kang.,,abdimah di jolok ka arah cibantenkeun..