Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Vila Mertua Indah

Kénging Arin Sugianto
Dipidangkeun dina lapak 30 Désémber 2012 12:40:36

Teu karasa, geuning rumah tangga teh geus nincak 5 taun. Alhamdulillah di percanten ku gusti Alloh tos pasihan hiji putri nu geulis jiga mamah na. Ngan aya keneh nu ngaganjel dina hate, kuring teh can boga imah, masih keneh ngilu di imah mitoha.

Coba nyieun imah teh jiga sato, cukup ku ngaliang atawa nyieun sayang, geus di baheula da misah. Lain ku nanaon kuring mah sok karunya ka si manis ucing hideung kameumeut mitoha nu jadi korban.
" Na iraha maneh teh mandiri, Manis ! " ceuk mitoha bari ngusapan eta ucing.

Komentar (6)

Kurotuaeni
untung aya si manis...
Rudi Riadi
Sindir sampir mertua jiga kitu...duh kasawang keomna sang minantu. Ketang abdi ge masih keneh di BTN (Bumi Tilas Nini)...hehe.
Arin Sugianto
Hatur nuhun pangrojong na kanu tos masihan jempol. Untung naon teh Zaneta, watir abdi mah, da si manis na kungsi di palempeng mitoha ku sendal. " Nyingkah siah, ngan ngaheurinan wae " ceuk Mitoha " Mana Bah, ucing na urang karungan." ceuk kuring, mitoha kalah ka molotot.
A. Halim Kusumadjati
Saepisan ieu fikmin teh, komo mun nyeratna diraut sareng dirapihan, bakal langkung karaos nyurunyudna kana jajantung.
A. Halim Kusumadjati
Fikmin # Vila Mertua Indah # Teu karasa, rumah tangga téh geus nincak 5 taun. Alhamdulillah..! Dipercanten ku Gusti Alloh, dipasihan hiji putri nu geulis jiga mamahna. Ngan aya kénéh nu ngaganjel dina haté. Nyéta can boga imah, masih numpang di mitoha. Mun téa mah nyieun imah téh jiga sato, cukup ku ngaliang atawa nyieun sayang, meureun geus ti baheula misah. Sakapeung sok karunya ka si Manis, nu mindeng jadi sasaran. "Na iraha manéh téh rék mandiri, Maniiis!" Ceuk mitoha bari ngusapan ucing hideung kameumeutna. Jedud!
Arin Sugianto
Hatur nuhun pa Helmi, bungah ka giri-giri, bagja ka bina-bina. Ieu pisan nu di antos ku abdi teh, koreksi kango abdi kapayunna. Hatur nuhun sesepuh,