Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salingkuh 2

Kénging Lugiena De
Dipidangkeun dina lapak 30 Désémber 2012 00:18:11

Sapoé sanggeus salakina indit deui ka Jakarta, manéhna nelepon sohib deukeutna basa jaman keur kuliah, anu ayeuna kabeneran sakantor jeung salakina. Manéhna wakca, unggal si Aang balik, manéhna sering kawalahan ngaladénan libido salakina anu badis maung lapar. “Ih, kuduna mah sukuran. Hartina salila genep poé di Jakarta téh si Aang tara jajan sisi jalan. Hihihi…” Manéhna males ku sora nyikikik deui. Atra pisan, da puguh di-loadspeaker. Teu lila telepon ditutup. Nu ditelepon tuluy malik ka lalaki di tukangeunana. “Nyaan ih, beukianana téh!” cenah bari ngaliwey, tuluy nyiwit peupeuteuyan. “Beukian-beukian juh puluh! Sidik unggal balik gé ripuh kudu nyandiwara waé,” pokna bari malik nangkeup.

Komentar (10)

Dhipa Galuh Purba
bujangan mah can pangalaman nu kararieu euy....
Lugiena De
duka ari bujangan anu geus dadas mah...
Rudi Riadi
Kulawarga sarap sugan mah...
Dhipa Galuh Purba
Kang Rudi... di Jakarta mah tos teu aneh aya Pasutri siga kitu teh...
Lugiena De
biar sarap, yang penting nikmaaaaaaaaaaaaaaaat... wkwkwkwk...
Rudi Riadi
Mang Dhipa@ paingan atuh, kurikeuleum rek diganti, da bisi karieu meureun nya...haha.
Godi Suwarna
:"Haruuuuh, uiiiing sono, Sujaaaaank....! Ka mana wae ateueueuh...?" (Libido naek, yeuh, da Sujank tea montok. Haha...)
Dédén Abdul Aziz
Uing gé mun balik gawé sok beukian, tangka nambah 3-4 kali, komo mun kumplit aya asin peda, beuleum peuteuy, sambel tarasi, jeung kurupuk mah...
Yanti Sri Budiarti
Sono ka fikminna Ridho Rhoma Irama...:D
Asep Supriatna
Waallllllaaaaaaaahhhh....ditangkeup Cep Rhido Dea Sumarsono tea atuuhhh...hahaha