Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sanés Cinta Pulitisi

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 28 Désémber 2012 14:46:01

Jungjunan! Cinta akang sanés cinta pulitisi, mikatresna, mung ukur dina kampanyeu wungkul. Sawangsulna, cinta akang éstu salawasna aya, tetep manteng kasalira. Jungjunan! Sanaos kapungkur haté salira kantos nyangreud kanu sanés, teu janten pamengan, asal salira rido manah, kalayan yakin yén akang hiji-hijina pilihan salira nu pangpunjulna. Jungjunan! Akang mah tara dapon kedal jangji, upami salira masih cangcaya. Belah sajah dadaku! Jungjunan! Akang yakin, salira peryogi pangaping anu tiasa ngaping ngajaring, sareundeug saigelan, jujur, sareng gaduh komitmen, tah sadayana tos nyampak didiri akang. Kukituna tong ngaraos ham-ham sumawona bingbang, yakinkeun na ati kalayan ucapkeun Bismillah yén pilihan salira iwal ti akang nyalira. Jungjunan! Hayu urang ngadamel koalisi, kalayan diraket ku asas sareng platform anu sami nyéta sami-sami mikacinta. Mugia Rayagung payun urang laksana kabalé nyungcung. Atuh sabadana, urang sasarengan ka TPS [Tempat Pangantén Sosonoan] urang buktikeun yén madu cinta téh leres-leres amis tur kareueut.

Komentar (9)

Saefull Atk Archiva
meuni palay deui heuheuuu
Syam Ridwan
kang Saefful, mangga bilih bade mindo mah, hehe, hatur nuhun pangrojongna
Saefull Atk Archiva
sieun sapu uing mah euy...heheeee
Syam Ridwan
Siapkeun heurap, pami aya sapu ngalayang mah heu heu
Nining Sariningsih
Hadeuh etah nu nuju kampanye mni gencar. Kahade nyai ulah waka kabita..
Syam Ridwan
Pan supdos aya pemilih tetap heu heu, Hatur nuhun teh Nining Sariningsih pangrojongna
Yanti Sri Budiarti
Ngarayu dugi ka seseepan kitu..:D
Syam Ridwan
Pameng tu da, teh Yanti Sri Budiarti, dikoredaskeun we heu heu. Hatur nuhun pangdeudeulna
Syam Ridwan
Kum kasadayana nu ngajempolan, hatur nuhun. Tos tagiwur yeuh, ari mayunan long wiken teh heu heu.