Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Diajar Mikmin

Kénging Setiawan Iwan Ruspendi
Dipidangkeun dina lapak 27 Désémber 2012 00:50:48

Huleng jentul aya kana sa-jam. Kotrét nulis deui dina kertas folio. Diilo kalayan gemet. Kerung. Kertas dirames gemes. Gagal deui. Tuluyna nyoo gado bari gagaro teu ateul. Gusti, tanggel geuningan mikmin téh. Niat mah hayang ngiluan saémbara nu cenah hadiahna léptop. Haté katangtang, hayang ngetrukkeun kabisa, komo léptop nu aya teu bisa dipaké, 'motherboard'-na keuna. Pikir teh dicutat wé heula karya téh na kertas. Engké tinggal nyalin kana komputer di réntal atawa di kantor. Nepika waktuna saémbara ditutup, fikmin can jadi hiji ogé. Haté kutuk gendeng. Nyasalah léptop nu sakarat. Nempo kertas patulayah dina méja, haté mingkin ngéntab. Béréwék, béréwék! kertas disoéhan. Biwir manyun. Séréngéh, goak! lambaran duit beureum keur nyérpis léptop katara patulayah di tempat sampah jadi 4 bagéan.

Komentar (11)

Ed Jénura
hahhaha! bet dimana wae atuh kutra-kotret teh...
Shohiba Nu'man
Hahaha.. Sigana kutuk gendengna bari peureum. Heu..
Mulyana SA
huhuy katuruug katutu.. mantep
Dé Goeriang Kusmawan
héhéhé... meni pabaliut kitu ning, juag! Pi kétang kuring gé nulisna teu bisa fokus, loba nu ngered. dina waktu nyalsé nu ukur welasan menit, bari ngandelkeun hp nu ngan 1000 karakter. deuk ka warnét nya ta weuh waktu. Mun peuting teu kuat tunduh. Ahirna nya basajan pisan.
Kokom Komariah
He..he...hawatos teuing..
Iwan Ruspéndi Sr.
kang Ed Jenura: nyeta buntu laku tea, upami kutrat-kotret dina tembok bilih disangki penyebar Vandalisme hehe..hatur nuhun pangdeudeulna.
Iwan Ruspéndi Sr.
kang Shohiba Nu'man: leres pisan sigana mah, dugika teu sadar nu dikekesek teh artos :)
Iwan Ruspéndi Sr.
Ki Sunda Sawawa: leres pisan, lir katinggang gajah bareuh bari nuju ngandeg deuih hehehe...
Iwan Ruspéndi Sr.
Dé Goeriang Kusmawan: salah..nu jelas bubaliut De :), kitu pisan nu kaalaman teh, malah kasengker ku pagawean oge. Tapi demi hobi, sabisana we mikmin..
Iwan Ruspéndi Sr.
Bu Kokom Komariah: leres pisan Bu, mangkaning eta artos kenging nambut ti Kosi** :)
Iwan Ruspéndi Sr.
hatur nuhun ka sadaya anu parantos ngajempolan..