Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Asah

Kénging Liman Sanjaya
Dipidangkeun dina lapak 22 Désémber 2012 15:59:51

Mapag Kadita

Basisir laut kidul. Batu karang badis ucing hideung. Ngajegir matak ketir. Bulan reyem-reyem. Kapindingan méga hieum. Mang Liman ngaheruk. Campuh jeung tingjelegérna sora ombak. Jas hujan jibrug. Sapatu geus kakeueum. “Kaditaaaa..!!” haroshos. Biwirna geunteul. Girimis teu reureuh. Katémbong sendal capit sabeulah. Diulinkeun umpalan budah. “Kaditaaaa..!!” haroshos. Tuluy cingogo. Ngudar sepré paranti mulen pedang. Nyambuang seungit kembang. Dialungkeun ka tengah laut. “Kadita, tampa ieu totondén rasa..!!” Angin mingkin narikan. Tingsaléor. Mang Liman nyawang impian. Nu mangyutakali datang. Nyorang mangréwu péngkolan. Tutas ngaburak gudang harepan babarengan. Jeung Kadita. Nété tarajé. Seja ngetrok panto langit babarengan. Jeung Kadita. “Kaditaaaa..!!” Sora Mang Liman kandeg. Dipegat rénghap pamustungan.