Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Saukur Kartini

Kénging Zenal Wahyu
Dipidangkeun dina lapak 22 Désémber 2012 01:32:49

Cipanon nyarakclakan. Kuring kur bias mencrong saliwatan. Teu wasa. Teu kawawa cipanon kuring ge milu merebey na juru-juru panon.
“masih inget Zen euy. Mun balik kuliah. Isukna ek balik deui. Subuh-subuh ema mapay galengan bari ngeprakan reumis nu maseuhan pare alaeun. Ikhtiar nginjeuman ka tatangga jang ongkos ana balik deui ka bandung” Dareuda. Manehna ngarahuh bari neuteup langit nu geus angkeub. Leungeuna teu eureun nyabutan jukut nu geus minuhan pajaratan indungna
“Indung ente mah perkasa. Leuwih onjoy batan Kartini. Lain ngan ukur boga cita-cita jeung impian tapi ngawujud jadi kanyataan. Ente jeung dulur-dulur ente jaradi jelema” tembal teh bari mantuan nyabutan eurih luhureun kuburana.
Opat taun kalarung indungna parat mapatkeun tugas. Nini-nini nu laip ku dunya barana, bajoang sorangan ngagedekeun tur nyakolakeun opat anak lalakina tug nepika jaradi sarjana. Langit beuki angkeub, kuring jeung si Udung cengkat ningalkeun pajaratan nu simpe. Jangkrik jeung tonggeret ge puasa sora.

Komentar (2)

Tiktik Rusyani
Ngarakacak, janten emut ka jenatna pun biang.
Yusuf S Martawidenda
Meni muriding kieu maona gé. Alohummagfir lahunna, warhamhunna, waafihinna, wa'fu anhunna. Amin ya robbal alamin..