Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ceu Halle Ti Geureuhieum

Kénging Rameli Agam
Dipidangkeun dina lapak 20 Désémber 2012 23:13:59

Ceuk Abah, karuhun téh bibit-buitna mah ti Cikupa. Nalika wabah pés narajang, laju ngungsi ka Geureuhieum. Bumén-bumén wé di éta lembur nu perenahna di suku Gunung Kertawangi.
Ceuk Abah kénéh, karuhun téh ahli kana nyieunan tarajé, ogé kawéntar minangka tukang batu kahot. Rundayan kadua mah usaha kana panday. Kasohor ka mancanagara. “Péso jeung bedogna gé remen dipesen ku para jawara,” pokna.
Kiwari, Abah tos taya di kieuna. Kuring minangka rundayan ka lima, usaha téh kana kembang hias. Modal nambahan, muka deui usaha nyéwa-nyéwakeun sound system.
Demi nu jadi pamajikan, nyéta aya ku anéh. Unggal malem Jumaah sok ngahereng siga ucing. Nyaan, unggal malem Jumaah. Kituna téh ti saprak manéhna dikoét ucing hideung lebah bitisna. Tujuh taun ka tukang. Ti harita, katelah ku sebutan Catwoman. Ah, teu nanaon. Kuring mah seja ngarojong wé. Da ngaherengna saban malem Jumaah téh sok dibarung ngulayaban ngabéla bebeneran. Merangan kadoliman.

Komentar (25)

Érwin Wahyudi
Cikupa teh palih mana Jatiwangi ?
Cucu Unisah
pahlawan kebetulan tea kitu kang cat women teh....hehehhe
A. Halim Kusumadjati
Upami rundayan ka tujuh mah sok icalan sepre di jalan gudang peluru panginten nya ang?
Rameli Agam
wilujeng wengi Kang Erwin Wahyudi.. nyeta tebih keneh ka Jatiwangi mah hehe.. nuhun Kang..
Rameli Agam
wilujeng wengi Teh Cucu Unisah.. hehehe aya oge istilah pahlawan kebetulan, nya? hehe.. nuhun Teh..
Rameli Agam
Kang Helmi Pakudjati.. tah, rundayan katilu mah usaha kana dagang sendal-sapatu di pasar kemis, demi rundayan kaopat nyeta usaha noong bulan hehe.. nuhun Kang, sepre tos seep diborong yeuh..
Yuharno Uyuh
Sipp, Yegep. heheh. Ucing uing mah malem jumat teh jamedud.
Kurotuaeni
gaduh kiosna pas pengkolan caket bale desa
Budi Mugia Raspati
Negro Sexy. Matak pikiran ngacacang kamana-kamana. Hadeuh...! Aingah...
Yusuf S Martawidenda
Ucing bikang ..
Rameli Agam
wilujeng siang Kang Guru Yuharno Uyuh.. hehe kunaon atuh, bet jamedud wae?
Yuharno Uyuh
Sipp Ang sami-sami.
Rameli Agam
wilujeng siang Teh Zaneta.. hehe, kiosna teh nu sok dianjukan tea geuning hehe.. nuhun Teh..
Rameli Agam
Kang Budi Mugia Raspati.. halah, hideung santen tea, kade ulah ngacacang ah hehe... nuhun Ang..
Rameli Agam
wilujeng siang Kang Yusuf S. Martawidenda.. hehe, eta ucing bikang tea nu dikongkorongan bal beklen hehe.. nuhun Kang..
Jejen Jaelani Wargadipura
beu, pami unggal malem jumaah ngaherengan, aya bahan segah...hehehe
Remi Purwaka Sadkar
Asoooy! Super Hero pisan, Aaaang! Dugi ka kabayang keur luluncatanana. Jeung edas deuih, eta ngaherengna, bet maranti? Saban malam Jumaah. Heuheuheuheu...
Rameli Agam
wilujeng sonten Kang Jejen Jaelani War.. untung we teu unggal malem Jumaah, nya? hehe.. nuhun Kang..
Rameli Agam
Ang Remi Purnama Alam Sadkar.. Ceu Halle mah super hero nu asoy surasoy Ang hehe.. luncat, tur tagog lagu eunteupna, kacipta pisan yeuh hehe.. duka kumaha ieu teh, da geuning kitu, ngaherengna teh meneran malem Jumaah wae, komo ninggang bulan purnama, Kaliwon deuih hehe.. nuhun Ang..
Ed Jénura
da eta mah Ceu Halle, teuing ku ambucuy... abi wae nu istri resep, komo pameget, miauwww...
Remi Purwaka Sadkar
Teh Ed Jenura: " Untung abdi pameget, janten tiasa komo, resepna ge...hehehehe
Ed Jénura
ah dasar Mang Remi, pinter milari alesan keur kokomoan, heuheu!
Ki Baba Gibson
tiap malem jumaah maehan yahudi hahahahaha
Rameli Agam
wilujeng wengi Teh Ed Jenura.. miauwww-na Ceu Halle teh dipikaresep ku Ang Remi Purnama Alam Sadkar, cenah dugi ka deudeuieun hehe.. nuhun Teh..
Rameli Agam
wilujeng wengi Ki Lalat Socrates.. hehehe, muhun da kitu, tiap malem Jumaah, saurna teh ibadah rutin.. nuhun Ki..