Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hiji GÈ Lauk

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 20 Désémber 2012 17:48:05

Aya hiji Raja. Kabeukina parawan. Komo duit mah.Hèjo. Hiji gè da maung. Tuluy wè ucing mah layeut jeung beurit. 'Ngedèt'. Monyèt angger. Ngagugulung kalapa. Da ari kuya mah naon anu diharepkeun. Ngan èta wè keuyeup tah. Si atah adol tèh ngan cupat capit wè. Cik atuh manèh mah eureunan babaung tèh. Gandèng. Kè kè kè, ari Raja kamana ieu tèh...? Lain geura kulem kituh! Itu lauk tos sayogi dina ranjang...!!!
Kumaha ieu tèh?
Kang badè? Ieu abdi parawan kènèh..!!! Ceuk lauk ngagelenyu.

Komentar (4)

Aris
Heuheuy deuh.. Hese nurunkeunna deuih eta Raja teh.. Lah aingah.
Ki Baba Gibson
Lauk ge hanyir.....
Ya Soebarta
@kang aris: dieurad tanapi pasangan senteg beurit...hehehe.
Ya Soebarta
@ki lalat: hanyir ge beuki...heuheu.