Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Asah

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 20 Désémber 2012 13:31:03

hapa

Panon diseukeutkeun, sabot sendal miheulaan lengkah pas pisan lebah pengkolan.
“ Gudubrag labuh...“ Jas hujan katincak,sapatu nu dijingjing teuing kamana.
“Asana mah batu teh,tadi béulah kenca tarajé,naha jadi aya dikencaeun kembang, Bisa leumpang batu teh geuning.”
Sajongjonan mah, Pahuléng-huléng jeung panto gudang,tuluy jeung ucing hideung.
Naha bisa titajong?nanya ka ucing. Panan bulan sakitu caangna, Cekeng teh
Deungdeuleuan asa paroek,hate mah komo deui, Kuring ngaheruk, Ngungun, Ngarampa dada.
Baluwéng ieu mah ngaranna, Dalah dikumaha da geuning. Taun demi taun, hirup teh teu weleh hapa.

Komentar (2)

Remi Purwaka Sadkar
Siiip Maaaaang...!
Uzanx Boam
nuhun ang ;)