Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngagayem Kembang

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 18 Désémber 2012 19:28:25

Gajleng. Ucing hideung ngagajleng tina jandèla. "Mantog siaaahh!" cek tarajè nu nanggeuh di gigir imah, ngagorowok. Ngagareuwahkeun sendal jeung sapatu butut nu rabeng luhureun sirah. Jep. Jempling. Simpè deui kawas sasari. Bulan ngangkleung. Nyorangan. Rambisak dina petengna peuting. Gugupay ka lalay, kalah ngajebian. Gegero ka bueuk, ukur ngabigeu molototan. Geus takdir kudu jadi langlayangan peuting. Di lebah pèngkolan imah tèh. Nenggang. Cakueum geueuman. di buruan seprè butut ngagulawing dina tihang awi, kawas bandèra. Mèh unggal peuting ngagerendeng. "Nyingkah! Nyingkah siah! Tong ngadeukeutan aing!" Belewer batu ngalayang basa sit uncuing pipilueun ngajerit ngamangkeun pedang. Kitu jeung kitu. Kalan-kalan rèhè comrèk. Ukur ngahuhuh sorangan, andiprek tukangeun panto. Ngagayem rupa-rupa kekembangan. Ngabaheuman gambar nu pabalatak di mana-mana....

Komentar (43)

Ki Hasan
Hehehe. Selalu seru, fikmin Teh Dewi Ratna Damayanti mah. Mantap!
Godi Suwarna
:"Weiiis, asoooy, Neeeenk...! Ieu mah fikmin teh tarik pangjiad, yeuh...! Benten, karaos ser-nudna ari calon jawara mah. Untung uingah teu ngajurian. Bebas komeeeeen....!"
Rameli Agam
Haduuuh. Mantap nian ieu mah. Tiris ngaririncik, diasongan nu model kieu, asa ngagayem kembang kayas yeuh hehe. Lada pisaaaan...
Irman N Dimyatié
:"Mantap (Y) (Y) (Y) "
Budi Mugia Raspati
Weis parantos mesat gobang yeuh. Calon jawara ieu mah.
Nyai Endit
Tos candak weh hadiahna, lah ...
Dewi Ratna Damayanti
@Ki Hasan... hadoooh nuhun Ki, kahoyong mah siga kang Budi mugia halimpu tapi geuning teu kataeka jadi we cawig-wig hahaha...
Dewi Ratna Damayanti
@Kang Godi... hahhaha ma'lum kang nuju ngaguruh yeuh, kuatka ngebul, bul bul... untung teu utah bedog oge hehe... nuhuuuuunnn Kang Prab...
Godi Suwarna
:"Nuju ngaguruh ku nu badag patunganana...! Hahaha...."
Dewi Ratna Damayanti
@Kang Rameli Agam... hahhaha pasti lalagiheunnya? hahahha
Dewi Ratna Damayanti
@Kang Rameli Agam... hahhaha pasti lalagiheunnya? hahahha
Dewi Ratna Damayanti
@kang Irman Dimyati... nuhun Akang... (y) (y) (y)na. Teu jadi jempolnya abimah?
Dewi Ratna Damayanti
@Kang Godiiii.... whuahahahhaha... saha tah? ssssttt... duka ah, tuluuung....
Dewi Ratna Damayanti
@Kang Budi Mugia Raspati... ambek nyedek tanaga midek jadi we heuheu... sok atuh pang burakeun ku kang Budi. Aeh, mana eta tea?
Dewi Ratna Damayanti
@nyi endit... katampi neng geuliiiissss... hahhaha... amiiinnn kaos tadi tos dugi wow kurenlah....
Remi Purwaka Sadkar
Asa tingjalegur kieu ieu mah yeuh, eduuuun!
Dewi Ratna Damayanti
@kang Purnama Alam... hahahha... kagog aral kang, nuju tandukan yeuh hhahahahaha
Remi Purwaka Sadkar
Halaaah! Matak hariwang ih! Hahahaha
Dewi Ratna Damayanti
@kang Purnama Alam... tong hariwang kasep, tos diketrukeun diburakeun kana pikmin. lumayan rada tiasa ngarenghap masing eungap leneh oge hahahaha... ngan eta U panungtung ku aksara alit padahal kedahna ageung hehe... asa tos imeut da...
Remi Purwaka Sadkar
Di edit deui we, Ceuk!
Dewi Ratna Damayanti
@kang Nazarudin Azhar@kang Aris damar Pamungkas, @kang shohiba Nu'man, @ Kang Aris kumentir @kang Yusuf SM @Kang Ismaya @teh RG Indraswari, @teh Aisha bahrie...hatur nuhun pisan katampi jempolna
Dewi Ratna Damayanti
@Kang Purnama Alam... atos kang nembe kedahna Ukur didinya kalah ukur. meni nyeri hate! padahal kahoyong ulah aya suntingan hadooohhh... abong nuju ngebulnya. tapi lumayan tiis ketang
Remi Purwaka Sadkar
Dihihidan ku naon, Ceuk?
Dewi Ratna Damayanti
whuahhahahaha.... dihihidan ku macaan pikmin dina saembara hahahhaha... tadina ek huhujanan, tapi sieun disangka i'indiaan
Dewi Ratna Damayanti
whuahhahahaha.... dihihidan ku macaan pikmin dina saembara hahahhaha... tadina ek huhujanan, tapi sieun disangka i'indiaan
Gatotkaca Ngapung
Ajiiiiibbb...!!! Tos lah juarana ieu mah, siap ditraktir yeuh :)
Dewi Ratna Damayanti
@Kang Gatotgaca Ngapung... whuahhahaha... amiiinnn... sainganna ting burinyai kitu kang wadooohhh... enyalah ke di traktir bala-bala dua rebueunnya? hehe... tos ngintunkeun fikmin? enggal atuh enjing tutupna
Dewi Ratna Damayanti
@kang Yayan Bedog..@Kang Apoedy..@ teh Nining @kang dadah hidayat, @ @rifki... kang @yusuf... sareng sadayana nu tos ngajarempolan... hatur nuhuuunnn piusan katampi jempolna...
Dewi Ratna Damayanti
@kang deden bdul aziz.... asiiikkk di jempolan uyyyy... nuhun kulan... hhehe
Tiktik Rusyani
Bangun raos eta nu nuju ngagayem kembang. Katampi fikmin tandukanna. Mugi-mugi tos teu ngebul deui..sina ngapung we..
EMAN BUDIMAN
pantesan kembang di buruan sim uing ledid, horeng digayem ku nu keur tandukan gkgkgk... Heded Ceu
Dewi Ratna Damayanti
@teh tiktik.... hapunten aceuk.... ieu meni nembe tiasa ngawaler eror wae ungal nyerat teh. Nyeta meni ngalimed sugan saurnamah langkung nikmat pami sareng cucukna hahahaha
Dewi Ratna Damayanti
@kang eboed eman boediman.... hahahahhaa.... geus teu tandukan da. Mana fikminna geus jadi? uing karek bisa ngomeng uy...
Dewi Ratna Damayanti
@kang eboed eman boediman.... hahahahhaa.... geus teu tandukan da. Mana fikminna geus jadi? uing karek bisa ngomeng uy...
Ed Jénura
eduuuunnn... eungap maca fikmin ieu, komo palebah, "Cakueum geueuman. di buruan seprè butut ngagulawing dina tihang awi, kawas bandèra..." mo aya dua.
Dewi Ratna Damayanti
@teh Ed Jenura... hehehe nuhuuunn teteh, di edunan uy, bade guguling nu ngagulawingna bisi di sangka pocong teh hehehhe... hoyong ung di pangadamelkeun grafis meni kabita....
Asep Komara
..kabayang...eta nu ngagayem kembang teh bari ngabulaeh...nyeupah...hehehe..sip we pokona mah...
Irawan
Tukang ajag téh banting setir jadi tukang kembang yeuh Téh Dewi Ratna Damayanti? hehehehehe
Yuharno Uyuh
Has pisan Nyi Mamay. Hhewheh
Dewi Ratna Damayanti
@kang Asep Komara... tambih rambut nu cawigwig nya beuh... nyaan tah kacipta hehehhee
Dewi Ratna Damayanti
@kang Asep Komara... tambih rambut nu cawigwig nya beuh... nyaan tah kacipta hehehhee
Dewi Ratna Damayanti
@kang Irawan Babeh Lova... woooyyy kamana wae kang haji? meni sono yeuh... heuheuyyy... banting setir kang ah sugan we dagang kembangmah lebih menjanjikan hahahaha...
Dewi Ratna Damayanti
@kang Yuharno uyuh... hehehhe... tiasa wae ci akang mahnya... heuheu... nuhun kang uyuuuhhh...