Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Calon Bupati

Kénging Irman N Dimyatie
Dipidangkeun dina lapak 16 Désémber 2012 19:50:38

Cenah ijazah SMA-na ogé palsu. Aya surat resmi ti sakola nu dicatut ngaranna, nétélakeun yén manéhna lain lulusan ti sakola éta. Leng pikiran Ketua KPUD ngadadak lieur. "Omat, Akang kudu lolos vérifikasi. Naon-naonna mah kumaha Ayi wé," ceuk manéhna bari mikeun amplop kandel pisan.
Beurang peuting Ketua KPUD guligah. Unggal ngadéngé ngaran manéhna sok gegebegan. Panitia geus mutuskeun saha-sahana nu lolos jadi cabup. "Anjeun geus khianat ka aing!" ceuk manéhna unggal peuting dina impian. "Tibatan kaimpikeun waé, leuwih hadé aing ulah saré!" gerentes Ketua KPUD bari nundutan. Ibur sanagara lantaran Ketua KPUD boga panyakit anéh, bijil cileuh terus-terusan tina panonna!

Komentar (48)

Indah Eka Lestari
Hahahaha keren Uwa. Ey, ketua KPUD-na cileuhan :D
Akon Markoni
nundutan.nana..nya Ang Irman N Dimyatie aya 3 jamna !!
Ibnu Hijar Apandi
galau, dugi ka bijil cileuh... asik... hehehe...
Ki Hasan
Hehehe. Nepi ka daek belekan saumur-umur nya, melaan amplop kandel ditarima tuda.
Rochaeni Neni Albanjari
heuheuheuheu meni puas ieung...geuleuhhh ku cileuhna hiyyy tapi jempoll,l mantapp Kang...
Irman N Dimyatié
Indah Eka Lestari:"Hehehe... Waas nya upami eta Sang Ketua teh gagah, didasi... ngan dina socana cileuh ngaley.. Halah..!!! Nuhun tos mairan, Geulis."
Irman N Dimyatié
Ang Akon Markoni:"Ari 3 jam mah sanes nundutan deui, Ang. Pules eta mah hehehe... Wilujeng wayah kieu..."
Akon Markoni
sami sami ang..wilujeng wayah kieu deui...
Irman N Dimyatié
Ibnu Hijar Apandi:"Ieu mah fikmin nan geuleuh tea, Ang. Galau bersama cileuh. Halah...!"
Kurotuaeni
mantep. mangkaning pak katua tah anom keneh pisan.
Irman N Dimyatié
Ki Hasan:"Demi duit (harta), loba manusa nu teu merhitungkeun resikona. Mudah-mudahan urang mah ulah kaasup manusa model kitu."
Irman N Dimyatié
Teh Neni Geo Albanjari:"Engke mah kapayun. Resiko tukang narima duit sogokan teh bakal cileuhan saumur-umur. Ngaley. Ngalembereh. Hiyyyy... amit-amit!!!"
Irman N Dimyatié
Teh Zaneta:"Upami teu lepat. Eta sang ketua teh tatanggi di lembur nya? hehehehe... Meni apal masih keneh anom."
Kurotuaeni
salembur sareng pun bapa kang Irman N Dimyatie, hehehe... msih 30an.
Irman N Dimyatié
Teh Zaneta:"Kutan? karunya teuing. Anom keneh tos belekan wae hahaha...."
Kurotuaeni
pan ngintipan bae mobil dinasna, bilih aya nu ngarobih deui plat hideungna ka plat beureum deui. hehehe
Irman N Dimyatié
:"Halah...! Gara-gara begadang nungguan mobil dinas. Dugi ka kituna eta jalma... Nu kieu nu disebut 'Katumpakan Dunya' teh. Watirrrrr...!!"
Kurotuaeni
watir pisan, katua padahal mah.
Irman N Dimyatié
:"Panginten kakara boga mobilna... bari jeung mobil dines. Injeuman ti nagara."
Irman N Dimyatié
:"Hatur nuhun ka para wargi nu parantos masihan jempol. Didu'akeun sing ULAH cileuhan. Ka nu teu masihan jempol... uing teu tanggung jawab hahahaha...."
Kurotuaeni
pastina eta mah.
Neneng Yatikurniati
aduh cileuh deui, hehehehe
Iwan Hanjuang
Tegep fikminna Yi. [ sok ngancam ari teu komen teh, itungan pisan].
Irman N Dimyatié
Neneng Yatikurniati:"Katampi jempol jeung komenna, nyanggakeun cileuhna."
Neneng Yatikurniati
hheheheh alim ah, ieu oge seueur cileuh barudak, hehe
Irman N Dimyatié
Ang Iwan Hanjuang:"Nuhun, Kakang!" (bari ngajebian ti tukang, bongan sok itungan wae)
Irman N Dimyatié
:"Halah...!! Dioseng geura, Neng. Lumayan keur rencang tuang wengi mah."
Yuharno Uyuh
Cileih tea kecil matak geuleuh. Heheh siiip Ang, kamanakamri? heheh
Nasrul Jatnika
"Hahahahah..lumayan tiasa muka bandar cileuh. Komo mantuan Cabup kanggo dana kampanyeu. Heuheuheu."
Irman N Dimyatié
Yuharno Uyuh:"Kamari teh tabuh 1 aya acara pelantikan anggota PI (Permata Intan) nu anyar. Beres acara, pas rek berangkat ka YPK, hujan badag teu eureun-eureun. Uing bingung kumaha inditna. Nya kapaksa bolay bari ngiuhan di kantor kacamatan nepi ka jam 9 peuting."
Yuharno Uyuh
Heheh, wios atuh nuju sbuk mah, kade sing atos-atos, jagi kasehatan, heheh.
Irman N Dimyatié
Ustad Nasrul Jatnika:"Ayeuna musim pilkada. Para panitia, para pendukung, para calo, jeung nu kalibet di dinya rajin ngarumpulkeun cileuh sabab baregadang wae. Hidup cileuh!!!"
A. Halim Kusumadjati
Kapireupeunan cileuh tah boss katua panicia teh..hadeuuh! ampun ah .. fikmin heureuy ieu mah.
Deni Riaddy
Heded lah Kang! Eta ku ngagilek kana cildren. Nyanggakeun cileuh sa-colt desel. Mayan kangge modal kampanye tah ...
Irman N Dimyatié
Ang Helmi Pakudjati:"Sing Sumpah teuing. Daek beunghar ngadadak, Ang. Ieu fikmin teh daria pisan. Ngetikna ge nepi ka bijil cileuh heu..heu..heu.."
Irman N Dimyatié
Ang Deni Riaddy:"Katampi nu sa-colt, Ang. Lumayan kangge bagikeuneun ka sakur pamilon di TPS hahahaha..."
Rudi Riadi
tetep konsisten dina dunya nyipernul. Sok sanaos katungtungnakeun karaos aya carios nu dibabad, da kauger ku cipernul tea, tapi matak pogot, tur ngajenghok. Hidup cileuh...hehe. tabe kang Haji.
Kokom Komariah
Yeeey jiji ah...kedah aya ajudan Ketua KPUD anu nyanyandak carecet kanggo nyusutan cileuh. He...he..jempol haturanan kanggo salira Kang Irman.
Budi Mugia Raspati
Jigana tiasa dibudi dayakeun tah Ang heuheu. Fikminna nuju peureus wae yeuh.
Tiktik Rusyani
Ti kawit nyalon tos ngabohong. matak teu heran pami jucung dugi ka diistrenan teh teu amanah kana kapercantenan nu milihna. Kade ah, pilkada Garut nu ayeuna mah kedah sing iatna, bilih kacolongan deui.
Akoer Lah
Bupati = Buka pa.....tinggi-tinggiii....!
Irman N Dimyatié
Ang Rudi Riadi:"Betahna nyipernull teh sanes kunanaon. Hiji tantangan pikeun neangan kalimah sejenna. Geuningan basa Sunda teh lega ambahanana. Kitu tah, Ang. Keur saayeunaeun mah asal aya alurna heula we, mudah-mudahan kapayunna tiasa nyieun fikmin nu petingan."
Irman N Dimyatié
Teh Kokom Komariah:"Muhun. Memang eta teh padamelan ajudan nu nyusutan cileuh. Wayahna we da bongan tos tugasna hehehe..."
Irman N Dimyatié
Ang Budi Mugia Raspati:"Jigana kapayun mah bakal aya pembudidayaan cileuh. Boa engke mah tiasa janten bahan obat nanahaon kitu tah. Urang mah teu apal. Ngahaja peureus da bongan nu nyarepeng amanat teh loba nu khianat."
Irman N Dimyatié
Teh Tiktik Rusyani:"Awalna bohong, kadituna ge bakal teras bohong. Pidu'ana kangge pamingpin Garut periode 2013 - 2018, bupatina amanah."
Irman N Dimyatié
Ang Akoer Lah:"Sekda = Sekitar Dada hehehe..."
Tiktik Rusyani
Aamiin ya robbalalamin.
Irman N Dimyatié
:"Hatur nuhun, du'ana, Teh Tiktik Rusyani."