Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Satia

Kénging Dodi Er
Dipidangkeun dina lapak 16 Désémber 2012 13:53:16

Mang taun-taun urang hirup babarengan. Nyangharepan sagala rupa bala’i. Gelebugna angin tigigir, titukang, tihareup. Teu bisa ngarungkadkeun kayakinan urang. Mang taun-taun urang nyakcalakeun késang. Leutikna. Badagna. Jadi sagara! Unggal waktu urang silih asuh ku kaasih. Unggal wanci siih ais ku kawelas. Unggal mangsa silih asah ku kanyaah. Minuhan rohang haté ku ka deudeuh. Sabar nungguan bati cinta. Tapi naha? Ayeuna anjeun bet dibubulen ku pundung. Minuhan raga ku amarah. Pédah kajadian dua poé ka tukang. Harita anjeun diuk gigireun. Némbongkeun potrét awéwé. Kuring teu maliré. Anjeun ngambek! Potret dialungkeun kana méja. Anjeun ceurik. Norowéco. Sanggeus anjeun ngadengé jawaban. “Embung! Apa ngan hayang hirup jeung mamah. Embung boga pamajikan dua!”

Komentar (8)

Kurotuaeni
Pami sadaya pameget gaduh pamadegan jiga kitu, kumaha nya ?
Dodi Rohyadi
ceu Neneng Yatikurniati, Teh Zaneta, Teh Sucii Lestary, teh Anggi Tesya Prestasina Hatur nuhun kana jempolna
Dodi Rohyadi
pami abdimah kieu Teh Zaneta, kumaha pami sadaya istri gaduh pamadegan siga kitu? hehe...heureuy ketang.
Kurotuaeni
duka nya, tapi abdi tos nyobian kitu, kadon di ambek. heuheuheu...
Dodi Rohyadi
enya da Teh Zaneta mah bari nyungkun.
Kurotuaeni
Atuda kumaha deui kang Dodi Er, hawatos mulihna wengi bae,,, bilih bisi kuma onam, mendingan gaduh deui.
Dodi Rohyadi
Teh Zaneta: gaduh deui padamelan anu sanes maksadna??
Dodi Rohyadi
hatur nuhun teh Dewi Rengganis, teh Yanti Sri Budiarti, Akang Irman N Dimyatie, Akang Budi Mugia Raspati, oge akang Hanhan Saja