Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Talété

Kénging Sucii Lestary
Dipidangkeun dina lapak 15 Désémber 2012 16:17:42

Ah lieur, pasti we unggal rek asup kamamana panggih deui jeung maneh. Lieur panggih jeung maneh teh. Make nananyakeun ngaran jeung alamat Urang sagala. Dek naon atuh? Emang manéh bakal babawaan mun ka imah Urang kitu? Naha hayang nyaho tanggal lahir Urang? Emang manéh bakal meré kado? Jang naon nanyakeun nomer hapé Urang? Emang manéh bakal ngeusian pulsa Urang? Dék naon cenah manéh téh nanyakeun ngaran kolot Urang? Emang maneh dék ngaumrohkeun kitu? Terus, dék naon maké nananyakeun hobi jeung cita-cita Urang? Emang manéh bakal nyumponan kahayang Urang?!! Dasar keretas koplok, nanya nu karitu patut. Cadu aingmah manggihan maneh deui!

Komentar (24)

Maman Hermansyah
Hehehe... Saé fikminna Néng! Lajengkeun! Di antos fikminna nu langkung éndah...
Godi Suwarna
:"Haha...! Muantaaaf, Neeenk...! Pungkasanana matak ticengklak..!"
Suci Lestary
Hehe, Hatur Nuhun Ang :-) horaaaay
Reni Nurhayati
kertas naon maksadna nya?
Godi Suwarna
Reni Nurhayati:"Emut upami urang bade daftar sakola, atanapi ngalamar padamelan? sok aya keretas nu kitu, nu cerewed, sagala ditaroskeun..."
Suci Lestary
Bah Godi : Hatur Nuhun Bah... Hhe kade ath Bah bilih misalah :-D Th Reni : keretas formulir maksadna :-)
Reni Nurhayati
ooh..
Rudianto Surya HS
Sapertosna mah si Enéng téh nuju ngalebetan biodata SNPTN, hehehe. Mantep... (y) (y) (y)
Suci Lestary
Mang Rudi : hehe Amiiiin, mugia 3taun kapayun :-D
Ki Hasan
Tah tos aya baladna Teh Indah Eka Lestari. Ajakan balad-balad, sina marikmin Teh Sucii Lestary. Nu marikmin teh tong generasi abah-abah sareng enin-enin hungkul. Ramekeun ku para rumajan geura. Hehehe
Suci Lestary
Ki Hasan : Muhun Ki, pasti di arajakan mah :-) hehe penerus yeuh ... Amin hhe
Wulan Sopiani
Ahahaha... Sae suci... Wajib di'aos ku kelas 10
Suci Lestary
Hehehe :-D muhun Lan :-)
Ed Jénura
wkwkwkwkwk! seger pisaaann... sami jeung abi, sok aral mayunan sabangsaning formulir teh. sip, Cii... mung eta nyerat "urang" teu kedah ngangge huruf ageung engke mah, iwal di awal kalimah yah yah yah...
Suci Lestary
Bi EDJ : hehehe sok hoyong..... :-D hehe muhun Bi, hatur nuhun ;-)
Yanti Sri Budiarti
Tah...Tah...! Nalaktak pisan..! Sae Neng Uci! (y) (y) (y)
Nyai Endit
Asik pisan macana ge yeuh. Ngajelegur.
Teti Taryani
Ahahaha... nuju ngalebetan biodata Neng Suci teh? Ampuuun, dugi ka ngalenggak, Neneng!
Rochaeni Neni Albanjari
duh hebat neng, ngadadak jagjag deui, maos fikmin ieu, sabada ningal persib eleh...
Suci Lestary
Wa Yanti : hehe saalit Wa, Nuhuuun Uwa :-) Bi Nyai : hehehe sapertos naon tah bi, ngajelegurna? :-D nuhun bi... Th Teti : Muhun th, hehe kesel atuda :-D Wa Neni : hehe janten sumanget kitu Wa? Oh enya nya Persib eleh :-D hhe Hatur nuhun kasadayana ;-)
Kokom Komariah
He..he...asa kageuing ku neng suci?? Ceuceu nu sok ngadamelna eta kertas teh. He...he...malih aya nu kirang neng status, laki/perempuan.
Suci Lestary
Wa Kokom : hehehe alah, janten isin Uwa :D teu kedah di tambihan Uwa, sakitu gé hoyongnamah di kirangan :-D hehe
Aris
Menawi teh moal kitu dipungkasna... Pogot maosna. Hebriing, Neng. Jempol sakerembeng ti si abdi.
Suci Lestary
Ang hatur nuhun. Katampi pisan hehe...