Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hariring Kuring

Kénging Tatikurniati N
Dipidangkeun dina lapak 15 Désémber 2012 14:29:47

Teu karasa si bungsu teh ayeuna jejeg 5 taun umurna. Asa cik keneh kuring ngayun-ngayun ku aisan samping. Ti oorok keneh, teu elat mun rek sare teh kudu di ayun ambing heula. Bari nyanyi cenah. Bari sora teu ngeunaheun cempreng ge kapaksa kuring ngahariring. “Nina bobo! Oh Nina bobo! Kalau tidak bobo di gigit kebo!”.Kuring terus ngahariring. Meunang tilu balikan. Reup sare, mani tibra dihariringan mah. Celengok tarangna nu taher (ceuk kolot mah cenah pipintereun) di cium. “Euhmmmm, kasep sholeh sing tibra nya bobona”!. Sok digolerkeun dina kasur. Hariring kuring teh gening jitu. Clak! Clak! Aya nu nyakclakan na pipi. kasedih jeung kabagjaan pagaliwota noroweco na jero dada. lima taun lain waktu nu sakeudeung.” Hapunten mamah kasep, teu tiasa nyugemakeun”! gerentes hate.Kaluar kamar bari nyusutan cipanon. “Gustii! Kieu rasana jadi indung teh”!.

Komentar (18)

Reni Nurhayati
Ih abdi mah sieun janten indung teh hehe..
Kurniati Ntk
muhun teh Reni Nurhayati janten indung mah gening seueur kasieun, kahariwang, kamelang jeung sajabana. ageung pisan tanggungjawabna teh. Hatur nuhun kana kamandangna. Wilujeng sonten!
Rudianto Surya HS
Hehehe, "kalo tidak bobo, digigit kebo," (meunang ngarang Bapana eta mah). Mantaaap. Kantun ngalereskeun ngetikna Mah. Contona kieu : “Euhmmmm, kasep sholeh sing tibra nya bobona”!. kedahna: “Euhmmmm, kasep sholeh sing tibra nya bobona!” Kitu cenah MahYang. Lanjuuut...
Kurniati Ntk
siiiip! hatur nuhun pisan ka pangersana bapak Rudi Al-Fajri kana pangwurukna. eta mani sae frofilna....he.
Rudianto Surya HS
Propil Kojo eta teh Mah... hehehe
Kurniati Ntk
Ten Neneng Yatikurniati hatur rewu nuhun pangrojongna. wilujeng leleson!
Kurniati Ntk
Kang Endang Sukandar hatur nuhun, wilujeng wengi!
Kurniati Ntk
Teh Rita Rosita, kang Iwan Hanjuang, Kang Wawa Doank, Kang Harmen Nur Harsayana sareng Kang Joey Pengganti Wiro ngahatur nunuhunkeun kana pangrojongna kersa rurumpaheun ka rorompok sim abdi nu sakieu ayana. Wilujeng leleson kasadayana!
Kurniati Ntk
nu terkasih bapak Rudi Al-Fajri hatur nuhun. salam baktos ti abdi!
Kurniati Ntk
Kade ah ulah sakojo-kojona ....he!
Kurniati Ntk
Teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu ngahaturkeun rewu nuhun kersa rurumpaheun sindang ka rorompok. wilujeng wengi!
Kurniati Ntk
Ang Ki Hasan hatur nuhun pangersa parantos ngaluangkeun waktosna kange ngareret heula ka saung butut abdi. wilujeng wengi!
Ki Hasan
Lajengkeun Teh Tatikurniati N. Sing remen geura mikminna.
Kurniati Ntk
Ki Hasan InsyaAlloh, kahoyong mah kitu ieu ge, mung kaleresan dirorompok mah lemot janten sesah!
Andriekw
meuni kabita teh Tatikurniati N, mugia janten bunda panutan..
Kurniati Ntk
Ang Andriekw amiiiiin...hatur nuhun pisan do'ana!
Kurniati Ntk
Ang Wangsa Urang subang Pituin hatur nuhun kana pangrojongna. Wilujeng wengi!
Kurniati Ntk
Teh Nena Cunara wilujeng sumping teh, hatur nuhun kersa sindang!