Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hate Nu Dipontelan Sono,geuning Abot Lalanjung

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 15 Désémber 2012 02:34:42

Anjeun dimana,Nung ?
Nanya ka bandung, nu ditanya kalahka pundung. Nanya ka lembang dijawab ku hariwang.
Naros ka cirémis nu tarurun na dahan jeung daun, diwaro ku gudag-gideug, Gogodég tanda teu apaleun.

Nung, Kudu kamanakeun ieu nineung ?
Kudu kamanakeun ieu tanya, Nu nyangsaya nepi ka sangsara dina dampalan rasa.

Komentar (10)

Iwan Hanjuang
Fikmin tengah peuting kieu, sgala karasa pisan, nineung mah keresesekan we, gantelkeun kana setang motor.
Uzanx Boam
karetna hiji apa dua kang?
Iwan Hanjuang
dua we beh teu bocor..
Uzanx Boam
kumaha mun dikucir bae keresekna
Rin Riani
Nu kasep,.. naha eta 'e' meni pabaliut kituuu,.....
Dewi Ratna Damayanti
meni usumnya galow teh heuheu...
Ganjar Kurnia
gogodég atanapi gogode
Uzanx Boam
teh rin... hehehe pabaliut pisan nya teh
Uzanx Boam
teh dewi..kamana atuh galow
Uzanx Boam
kang ganjar... leres gogodég kang