Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Meuni Beuneur

Kénging Soendara Djatiseba
Dipidangkeun dina lapak 12 Désémber 2012 15:31:20

Manéhna diuk dina samak pandan, nyanghareup ka kuring. Kuring diuk dina korsi howé luhureun manéhna.

Buukna nu sapunduk, kuring ngusap ti luhur ka handap. “Seungit ambeuna.” Haréwos kuring ka manéhna. Dibales ku imutna meuni ngagelenyu.

Tatab. Imeut. Diala. Teu nyésa. Méh meunang sapisin, kutu jeung lisa.
“Meuni baleuneur, Néng!”

Ka-33, Rebo, 12/12/2012

Komentar (168)

Rita Rosita
tara dikuramas rupina dugi ka kenging sapisin dipais atuh heu heu heu
Neneng Yatikurniati
aiiih zaman ayeuna masih aya kutu gkgkgk
Dewi Rengganis
Aya ku payus nya? Wkwkwkwk
Rini Mayasari
eleuhh.....nuju panen kang Soendara Djatiseba.....hehhe, jempol ahhh
Soendara Djatiseba
Teh Rita Rosita... nyaeta sok ngantosan sim kuring wae kuramasna....
Soendara Djatiseba
Teh Neneng Yatikurniati.... apanan bagean tina pelestarian makhluk hidup tea...
Soendara Djatiseba
Teh Dewi Rengganis... piraku hilap?
Neneng Yatikurniati
gkgkgkggk, leres Kang.
Soendara Djatiseba
Teh Maya Pancanaka... apanan sim kuring tea arang mulang.... nya kuramas teh arang oge... hehee
Dewi Rengganis
Numawi henteu, pan ayeuna oge ateul keneh. Wkwkkwkwk
Soendara Djatiseba
Haaaa 212x.....
Rini Mayasari
kang Soendara Djatiseba peditok kan sugan sagalon atuh, hehehhe
Soendara Djatiseba
Haturan Mbi Chymepm.... piraku wae gégétrét, nyaaaaa?!
Soendara Djatiseba
Teh Maya Pancanaka..... da sanés gogog, atuh!
Rini Mayasari
pan meh séép kang Soendara Djatiseba....kabasmi...heheheh
Soendara Djatiseba
Ha haaaaa.... meuni téga teh Maya Pancanaka....
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Phieman.... bade mais kutu sareng lisa?
Firman
di lembur abdi mah sakadang Otét éta teh, malah aya kampung nu nelah Ciotét, rupina urang dinya tah nu beuneur téh héhéhéhé
Rini Mayasari
kang Soendara Djatiseba, di oseng geura.....axixixixi
Soendara Djatiseba
Ang Phieman... tah, urang dinya pisan!
Soendara Djatiseba
Teh Maya Pancanaka... raos teu?
Nunu Mukti
hehe..
Soendara Djatiseba
Kunaon, Teh Nunu Mukti?.... Rumaos, nya?
Soendara Djatiseba
Ang Harmenn Nur Harsayana.... kenging samangkok manawi?
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Godi Suwarna... ngiring kuramas, ah!
Rini Mayasari
ari eta anu kamari di tuang ku akang Soendara Djatiseba teh pan oseng Otét....meni kat ngaliméd...heheheh
Nunu Mukti
hiiiiyyyy....... !!!! sanes kutu + lisa,.. tuma !! :P
Soendara Djatiseba
Aeeehh.... paingan mung nyesa sapisin, meuni seepeun ku Teh Maya Pancanaka... apanan sakatel?....heeee
Soendara Djatiseba
Teh Nunu Mukti...... iiiiiiiiiiiihhh... meuni!
Nunu Mukti
meni meunyii....
Soendara Djatiseba
Teh Itjeu Chairiani Ratna..... bade ngersakeun oséngna?
Soendara Djatiseba
Teh Nunu Mukti.... mangga wae seepkeun ku nyalira... hahaha
Soendara Djatiseba
Ang Ahmad Siti Jamilah Hamudi... bade dikumahakeun otétna?
Rini Mayasari
jiahahahhaha........pan di bagikeun ka tatangga, bade nambih kang Soendara Djatiseba? aya keneh da...hihihi
Soendara Djatiseba
Ari Teh Maya Pancanaka... ulah sok babagi heula ka tatangi... apanan kirang keneh?... he
Endang Rochimat
dipais sareung sangu ,surawung we, paray we, kalapa ngora we..burih we heu heu , ngguudlah
Soendara Djatiseba
Ang Endang Rochimat... kabayang nuju ngalimed pais otét... heheee
Rini Mayasari
kin enjing di pang ngoséngkeun déi, ehh di pais ketang saur kang Endang Rochimat ge, endogan ah meh rada péungkéur...hehheh
Ahmad Siti Jamilah Hamudi
Kin dipangmepeskeun kanggo lalawuh tuang wengi..
Soendara Djatiseba
Saena mah Teh Maya Pancanaka kedah ngarencangan ka lembur Ciotét tea.... manawi nuju panen raya... haaaaa 212x
Soendara Djatiseba
Tah geuning Ang Ahmad Siti Jamilah Hamudi apal di mana meserna...
Rini Mayasari
wkwkwkwkwkw...............teu kabayang uteyyy..iyey..
Soendara Djatiseba
Aaaaawww.... teu kabayang Teh Maya Pancanaka meuni leukeun ngalaan....
Soendara Djatiseba
Haturan pais kutu, Ang Asep Komara....
Rini Mayasari
ihh ai teun teh, pan eta ge di bantosan ku kang Soendara Djatiseba..axixixixi
Soendara Djatiseba
Haturan Abah Dedi Ruspendi... masih aya sabungkus deui.. a hi hi
Soendara Djatiseba
Haaaa 212x........ Teh Maya Pancanaka meuni parebut!
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Azie Nasrullah... bilih bade ngersakeun...
Dedi Ruspendi
Sareng Cikopina henteu........????
Soendara Djatiseba
Rupina pasna mah sareng citeh pait, Abah Dedi Ruspendi...
Soendara Djatiseba
Haa 212x
Dedi Ruspendi
Asa mending parebut Wajit Cililin, pas sareng ci teh Pait. Pibeunghaerun pami dileueut sareng Cai Teh Bari........(Bari getol usaha).
Azie Nasrullah
ahihhii... sami2 Akang Soendara Djatiseba mangga wilujeng hehehe
Eni Setiani
gereget hoyong nines . heheh
Soendara Djatiseba
Tah geuning, Abah Dedi Ruspendi babagi jurus jitu kana beunghar...
Soendara Djatiseba
Ang Azie Nasrullah... heheee
Soendara Djatiseba
Mbi Chymepm.... hayu urang ka lembur Ciotet tea....
Soendara Djatiseba
Haturan Abah Bilal... nyanggakeun sapincuk!
Eni Setiani
alim ah sieun borok mastaka . heheh
Abah Bilal
Asiikk..
Soendara Djatiseba
Mbi Chymepm... naha kana borok?
Soendara Djatiseba
Abah Bilal... wios Si Beib mah ulah dipasihan....
Asep Komara
Tos benten deui tradisi rupina. Kapungkur mah nu sok nyiar kutu teh istri....hehehe...sip, ah.
Abah Bilal
Kutu sareng lisa C Beib anu kacida baleuneurmah...heu
Soendara Djatiseba
Ang Asep Komara... apana lalakon tos sosonoan... kuramas bareng... a hi hi....
Soendara Djatiseba
Aaaayyy.... Si Beib teaaaaa ... kageugeut Abah Bilal...
Soendara Djatiseba
Haturan, Bunda Susan Luvyna... bade ngersakeun, manawi?
Bunda Susan Luvyna
manawi teh aong nu beuneur teh ,horeng simana horeng neng lisa nya kang soendara
Soendara Djatiseba
A hi hi.... Neng Lisa teaaaaa.... keletis... keletis....
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Noorfatah Muhammad Dimyati... mangga, nyanggakeun osengna...
Soendara Djatiseba
Haturan Teh Rosene Ninetynine.... bade?
Rosene Ninetynine
bade di siaran hehe
Soendara Djatiseba
A hi hi.....Siaran Langsung....
Rosene Ninetynine
hehe langsung di tineus
Soendara Djatiseba
Ih... piraku ditindes?
Kokom Komariah
Pais atuh geura..he..he..bakat ku nyaah dugi kakitu sili siaran. Orokaya nu geulis seueur pisan meni sapisin.
Soendara Djatiseba
Haturan Teh Kokom Komariah..... atuh da si manehna sok ngahaja ngantos sim kuring upami kuramas teh.... heeeee
Noorfatah Muhammad Dimyati
Ku araraneh atuh, naha “Seungit ambeuna.” tapi seueur kutu ? hehehe...
Soendara Djatiseba
Ang Noorfatah Muhammad Dimyati... a hi hi... apanan sim kuring teh arang mulang.... janten arang kuramas tah si manehna teh... heheheee
Ibnu Hijar Apandi
romantis... hehehe....
Kokom Komariah
He..he..tèh naon???
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Ibnu Hijar Apandi.... romantis kapaksa, wireh teu kaop deukeut... gegetret waeeeee.....
Soendara Djatiseba
Teh Kokom Komariah... he he heee taeun!
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Setiawan Iwan Ruspendi... wilujeng sonten...
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Dedi Permadi Alfarizi... wilujeng sonten....
Baana Bait
euleuh-euleuh....!
Soendara Djatiseba
Kunaon, Teh Baana Bait?.... Bade ngersakeun?
Soendara Djatiseba
Ang 'Eboed' Eman Budiman... hatur nuhun, ah
Yuharno Uyuh
Haruh, tefep jol breh we ka lembur kanu sisiaran dina bangbarung.
Soendara Djatiseba
Haturan, Ang Yuharno Uyuh..... Hatur nuhun
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Rameli Agam... Hatur nuhun
Ahmad Siti Jamilah Hamudi
Hallow, Pa.. Sim abdi teh ambu Ahmad. Ang deui-Ang deui..
Soendara Djatiseba
"Hallo, tiasa nyarios sareng Ang Ahmad Siti Jamilah Hamudi?" . "Teu aya! Aya ge Ambu Ahmad Siti Jamilah Hamudi!".... . Heeee.... hatur nuhun... hapunten....
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Ang Joey Pengganti Wiro.... bade?
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Ang Iwan Kustiawan.... parantos ngersakeun?
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Ang Nazarudin Azhar.....
Iwan Kustiawan
manawiteh nuju indehoy sareng sidohdoy, aeh aeh... kalah sareng kutu saparakanca indehoyna heheheh
Soendara Djatiseba
Heuheu... apanan eta teh réngsé indehoy.... teras ibak sareng lisa... a hi hi
Soendara Djatiseba
Haturan, Teh Ed Jenura..... Hatur nuhun
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Ang Dadah Hidayat.....
Dadah Hidayat
damang, gan?
Soendara Djatiseba
Pangesto, Ang Dadah Hidayat. Mugia Aang sakulawargi ginulur rahayu ginanjar kawilujengan...
Soendara Djatiseba
Nyai Endit, hatur nuhun tos kersa rurumpaheun...
Eros Rosnida
hehe....manawi teh naon
Jejen Jaelani Wargadipura
I cut tin des by.....
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Teh Eros Rosnida.... hehe
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Jejen Jaelani War... heuheuydeuh....
Soendara Djatiseba
Ki Denkur... hatur nuhun tos rurumpaheun...
Dennykurniadi Kurniadi
Sawangsulna Kang, tegep fikmin na....
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Teh Nining Mulyati....
Nining Mulyati
tegep kang... wilujeng.
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun kana pangrojongna, Teh Nining Mulyati
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Nanang Sahbana Afnani....
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Ang Gaus Firdaus...
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ampun...nuju nyiaran ning
Soendara Djatiseba
Haturan Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu... panen manawi... heee
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
heuheu..meni janten ngiring runyem
Soendara Djatiseba
AAayy... naha géhgéran?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
atuda kacipta gémplékna éta lisa sareng kutu dina rambut matak ateul
Soendara Djatiseba
Risiko, pajar teh.... bongan kuramas ge sok ngantosan sim kuring nu arang mulang... a hi hi
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun asa kenging Anugrah Nunu....
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Teh Tatin Sardjiman.... tos kersa rurumpaheun
Tatin Sardjiman
iiiiiiyyyyy... jorok tah...kuramasna sabulan sakali jigana... seungit ambeuna teh seungit hayam kulub jigana... hanyirrrr...
Soendara Djatiseba
Ih... sanes jorok. Eta teh palakiyah manehna sangkan kuring sering mulang... hahahaa
Remi Purwaka Sadkar
Sae kanggo landong lever nya, Kang? Hehehehe...
Soendara Djatiseba
Tah, geuning..... kumaha carana, Ang Purnama Alam?
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Ang Apoedy Sarah Ihsan....
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Ang Zulfikar Rasyid...
Soendara Djatiseba
Nyai Endit kersa rurumpaheun. Hatur nuhun
Bunda Susan Luvyna
asa ararateul mastaka ieu teh, aya nu beuneur nuju nyungseb panginten nya?, wilujeng siang kang soendara!
Soendara Djatiseba
Hapunten atuh, Bunda Susan Luvyna.... (da sim kuring ge asa runyem ieu teh)
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun Ang Budi Mugia Raspati...
Soendara Djatiseba
Haturan Nuhun, Teh Nina Wijaya...
Soendara Djatiseba
Halo, Ang Rudi Al-Fajri.... apa kabra?..
Nina Wijaya
Sae fikmina kang Soendara Djatiseba,..Naha nya sim kuringmah janten ciut, komo pami maca fikminer-fikminer anu tos senior, Woow bahasa sastrana edun moal tiasa k udag, ku kelas sim kuringmah.
Soendara Djatiseba
Urang mais eta we nu dina pisin, Teh Nina Wijaya...
Nina Wijaya
Gkgkgkgkgkgk, lereeeeeeees
Agus Bagja
Ari panginten kayas.....sihoreng.....he he, mantap Ang Soendara Djatiseba
Soendara Djatiseba
Ang Agus Bagja.... sihoreng manohara?... a hi hi... hatur nuhun
Rudianto Surya HS
Sae Ang, sawalerna?
Soendara Djatiseba
Pangestoooooooo.....(bari lumpat ka pancuran moro wudlu)
Kurotuaeni
aih, ngintip abdi nya...
Soendara Djatiseba
Ihhh.... Teh Zaneta ngintip nu abdas!..... Hatur nuhun tos kersa ngintip, Teh.... heheheee
Kurotuaeni
mi sami, toang ngintip nu sisiaran ah...
Soendara Djatiseba
Haarr... anu disiaran ku sim kuring teh geuning Teh Zaneta?.... Saurna tos hiber deui ka Perancis?.... hiiiiiiiihihihi
Kurotuaeni
jigana,,, ari kuarna di kamanakeun nya...?
Soendara Djatiseba
Kuwar mah ngahaja dikencarkeun deui, Teh Zaneta... maksad teh supados teu punah ... hehehee
Kurotuaeni
kanggo sampeureun kang ? heuheuheu
Soendara Djatiseba
Minangka palakiyah kana romantisme berikutnya..... hehehehe
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Ang Ruhak Pajajaran.....
Soendara Djatiseba
Hatur nuhun, Ang Herman Othenk....
Érwin Wahyudi
Hebat, komenna mani 'melimpah ruah' !!!
Ahmad Siti Jamilah Hamudi
Laris manis nu icalanan pais neng lisa teh.. Haneuteun wae..
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Erwin Wahyudi.... hampura elat nyambut... tos nyakeudeung heula ... hehehe
Soendara Djatiseba
Ambu Ahmad Siti Jamilah Hamudi.... (moal lepat ayeuna mah)...
Soendara Djatiseba
Haturan Abah Wawan Renggo.... damang?.....
Soendara Djatiseba
Haturan Ang Edi Supriyadi.... maljum, ah!
Edi Supriyadi
ah taya bentena kang maljum malsab malsen ge....
Soendara Djatiseba
Aehh... rada aheng yeuh, Ang Edi Supriyadi.....
Edi Supriyadi
sami sami ngadeluk payuneun lap top.... hehehe
Soendara Djatiseba
A hi hi...... manawi teh ka manaaaaa.....
Érwin Wahyudi
Kawitna mah panasaran, aya fikmin komenna seueur pisan, boa-boa fikminna aheng! teras sadaya fikminer ngiring mairan, da saehu fikmin sapertos Ki Hasan, Kang Perbu Godi Suwarna, teh Ed Jenura atanapi Kang Nunu, Nazarudin Azhar, oge teu seueur sapertos kieu. Ari pek teh...? Komenna asa di warung kopi gening. Hehehe
Soendara Djatiseba
Haturan Ki Dulur Wangsa Urang Subang Pituin....
Soendara Djatiseba
Ang Erwin Wahyudi.... apanan Ernest Hemingway oge 'nyiptakeun' fikmin teh di warkop.... hehehee
Soendara Djatiseba
Haturan Teh Bening Selakshahati..... hatur nuhun...
Soendara Djatiseba
Haturan Abah Apo... hatur nuhun tos kersa rurumpaheun
Abah Apo
sami-sami.. wilujeng mancen tugas kang Soendara Djatiseba
Soendara Djatiseba
Siap, Abah Apo...