Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kasono

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 09 Désémber 2012 03:50:54

Katingal waé éta raray anu beresih, nu teu weléh imut marahmay. Yuswa ngagayuh ka subuh namung salira seéhat sareng jagjag siga nu teu aya karaos. Nuju naon ayeuna bapa?.
Kusono hoyog tepang, kusono hoyong ngakeup, kusono hoyong ngesun.
Bapa !
Kunaon subuh ieu bet émut, kapingcangcam, sagala katingal waé paripolah nu pikayungyuneun téh.
Hapunten bapa sagala kalepatan sadayana palaputra.
Mugi bapa ayeuna nuju aya dina tempat nu caang padang diriung ku jalmi-jalmi soléh

Komentar (4)

Neneng Yatikurniati
Aduuuh abdi tuturut munding janten sono ka pun Bapa almarhum.
Rohaendi
Mutis jasa teh Yett, tangtuna mah bakat ku jeung hate ieu mah mikminna. Pol Teh, hop tah jempol pun kula cayutan.
Yetti War
yi Rohendi Pandeglang muhun asa sono pisan tos sababaraha dinten katingal wae
Yetti War
yi Neneng Yatikurniati kaimpleng nya ari tossono teh