Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kumis

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 08 Désémber 2012 18:24:40

"Beuh, beneran iyeu mah". Lung koran di alungkeun. Ceg, langsung aya nu nyokot. "Tumanlah, bongan deweke malah." nu anyar maca mairan. Pluk, di tunda di meja nu kaliwatan. Sret aya narik. "heman tapina nya ? sakitu kasep jeung ngora keneh". Sok dina lahunan. Direret, lenyap, jajantung kaget. Apal pisan tina kumisna, kamari keneh nempel kana pipi. Naha judul koran teh kitu ?
TERSANGKA KASUS HAMBALANG.

Komentar (33)

Iwan Hanjuang
Akang teu kumisan geus dikerok..
Kurotuaeni
Kang Iwan Hanjuang, tong di kerok atuh, lumayan kanggo ideu.
Rita Rosita
itu kumis itu kumis rame di tv hehe sae pisan Teh Zaneta nuju rame wara wiri di tv kang kumis teh.
Iwan Hanjuang
meni gawok atuh, ka anu sabulan karasa keneh teh..
Kurotuaeni
hatur nuhun teh Rita Rosita. Muhun rame pisan, di koran lokal Banten mah sakaca payun beritana eta ungkul.
Kurotuaeni
atuda di mana-mana berita nu gaduh kumis kang Iwan Hanjuang.
Dennykurniadi Kurniadi
Weisss....fikmin hebring ieu mah...nyindir tina kumisna..pol pol
Kurotuaeni
apanan kareueus eta teh Ki Denkur.
Rita Rosita
Beuh itu kang Iwan Hanjuang terus ngaca bari muril2 kumis gkgkgk..
Kurotuaeni
leres teh Rita Rosita, ja kang Iwan Hanjuang mah wengi iyeu bagian kilir ka Ki Denkur.
Rita Rosita
Hahaha..atuh Ki Dengkur status jomlona tos di coret ayenamah da aya nu ngapelan hehe Kang Iwan Hanjuang cembuyuuuuu hiks hiks hiks
Iwan Hanjuang
Teh Zaneta, Rita Rosita, sing alakurnya, ke di kilir dua rintakan sewang.
Rita Rosita
ari Ki Dengkur sabaraha rintakan Kang? beuh Teh Zaneta geuning dicandung heu heu..
Kurotuaeni
tah leres teh Rita Rosita, kedah di taros nu nyandung tah bilih teu adil.:D
Rita Rosita
Sapuk Teh Zaneta ke urang taros sareng kedah nawis dina materei meh adil haha
Kurotuaeni
siap teh Rita Rosita... hihihi
Godi Suwarna
:"Haha...! Idena muantaaf, Neeenk..! Pondok tapi nyosok jero. Sajorelat tapi teras kumalangkang. Fikmin pisan..! Ide nu unik-unik, eta daya tarik fikmin. Hebriiiing...."
Kurotuaeni
Alhamdulillah, hatur nuhun pangrojongna Pa Godi Suwarna. saking bingahna di komen janten teu tiasa (naon nya ?). asa ngimpen, biasa ningali dina mangle taun 80an, ayeuna masihan piwejang. hatur nuhun.
Kurotuaeni
Hatur nuhun ka sadayana, tos kersa ngadeudeul ku jempol. Katampi pisan.
Endang Rochimat
Uing kumisan teh!he he tapi sanes tersangka...ngguuud suregud fikminna teh
Kurotuaeni
hatur nuhun pangdeudeulna kang Endang Rochimat. ciri khas pisan atuda eta kumisna.
Ed Jénura
hahhahha! teu kapameng ngalamun. eduuuunn...
Teti Mardiana
boa-boa yeuh...
Kurotuaeni
jadi isin ah, katohyan ngalamun ...
Kurotuaeni
tebih teh Teti Mardiana, bade boa-boa oge...
Matdon
muantabs
Kurotuaeni
hatur nuhun kang Kyai Matdon, sami gaduh kumis ?
EMAN BUDIMAN
Eta kumis... kumis... kumis..., kumis lelaki *bari ngagitek, hehehe...
Rameli Agam
kumis baplang nu ngahambalang hehehe..
Kurotuaeni
tos engi kang 'Eboed' Eman Budiman, tong hayoh bae gutak gitek, bilih ticengklak kumis... hehehe
Kurotuaeni
tapi msih tiasa di intip kang Rameli Agam, tuh kacerek ahirnamah.
Nana Sukmana
"Beuh, beneran ieu mah." Lung koran dialungkeun. Ceg, langsung aya nu nyokot. "Tuman, lah! Bongan deweke malah." Nu anyar maca mairan. Pluk, ditunda dina meja nu kaliwatan. Sret aya narik. "Héman tapina, nya? Sakitu kasép jeung ngora kénéh." Sok dina lahunan. Dirérét. Lenyap, jajantung ngalenyap. Apal pisan tina kumisna, kamari kénéh napel kana pipi. Naha judul koran téh kitu? "Tersangka Kasus Hambalang".
Kurotuaeni
hatur nuhun kang Nana Sukmana, kedah isin pisan abdi tah, teu tiasa ngalarapkeun tanda baca, sareng hurup "e" na teu tiasa masihan curek bae.