Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dilema

Kénging Sucii Lestary
Dipidangkeun dina lapak 08 Désémber 2012 15:55:40

FIKMIN...

Rengsé nyeseuh, awak asa lalungse, késang maseuhan tarang. " Ah, daripada cicing mending nyieun Fikmin" gerentes haté kuring. " Ah tapi, sajak gé geus lila tara nyieun" gerentes hate kuring deui. Sora guludug maturan kuring nu keur bingung. Ideu ieu mending dijieun fikmin atawa sajak. Teu lila jol fikmin, pok ngomong " geuslah ideuna keur aing! Aing geus lila tara dijieun. Wayahna, sajak ngajedog heula!" bari ngajorowok, nunjuk ka sajak. " Sia waé, aing gé geus lila tara dijieun deui. Sia nu ngajedog! Teu meunang di ganggu gugat! Pokona aing!" jorowok sajak. Bakating ku lieur. Beréwek eta keretas disoekeun. Tungtungna kuring nyieun carpon.

Komentar (11)

Mahpudin
naha aya dua ieu teh... heuheu..
Suci Lestary
2 kitu Wa? Alag double klik...
Godi Suwarna
:"Whahahaha....! Muantaaaf, Neeeenk...! Pogot maca nu hog-hag. Dipungkas ku pilihan nu katilu. Yaktos, sae kitu, tah..."
Suci Lestary
Bah Godi : Hehehe... Tilu pamungkas, haturnuhun ....
Samo Sutardi
suganteh nyieun Gurindam ...
Entjep Sunardhi
Aya ku nalaktak ari néng Sucii Lestary. Sok didu'akeun ku ua aeh aki éta nu tiluan sina geura pacantél deui, ngarah hidep jongjon sabot nyarpon.
Remi Purwaka Sadkar
Hahaha, asyiik!
Asep Komara
Sajak sareng fikmin. Boa sarimbag nya? Saena pidamel duanana. Teras lajengkeun kana novelna...hehe...sip, ah.
Suci Lestary
Wa Samo : hehe, ngadamel fikmin ath :-D Wa Entjep : Amiin. Nuhun Wa, pasti pacantel deui hehe Mang Purnama : hehe HaturNuhun :-) Mang Asep : hehe Muhun Mang, pasti di pidamel :-) hehe Mugia wé lajeng kanu sanes :-) HATUR NUHUN ka sadayana :-)
Aris
Taaah, wilujeng nyarpooon, Neng. Langkung wareg geura... Siiip!
Suci Lestary
Ang Aris : Muhun, hehe tambihan tempe langkung wareg mah :-D Nuhun....