Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sorangan Deui

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 04 Désémber 2012 08:22:47

Hirup sorangan pangawakan nini-nini, euweuh puntanganeun, éstuning beurang peuting teu weléh sagala sorangan. Eta ge loba anak mah tilu anak lalaki dua awéwé, geus maracakal malah geus rarumah tangga. Barudak hirup dikota jauh ti lembur néang pakasaban mawa bekel élmu nu samporét , da sakitu kabedagna.
" Maaa keur naoooooon ?" aya nu ngagéréwék
" Aéh ning manéh Nyi , ti mana wanci kieu geus angkaribung, tas ti pasar
nyah ?"
" Enya Ma geus teu boga deungeun sangu, teu boga uyah-uyah acan meungpeung poé pasar, iraha deui engké mah, bari gék diuk na golodog imah ma Uneh, béréwék nyoéhkeun bungkusan bandros haneut kénéh , sok ma nyaneut ah, tah ieu keur ema lauk asin saeutik éwang".
Ma Unéh kalah rambisak inget ka anak-anakna.
Hirup gubrag ka dunya sorangan geus kolot balik deui wé kasorangan