Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Qasidah Burdah

Kénging Liman Sanjaya
Dipidangkeun dina lapak 25 Novémber 2012 23:33:33

Hujan maseuhan Muharam. Bulan teu témbong. Ukur angin sarta pipinding méga alum. Mang Liman ngajentul di pakarangan. Nyeuseup kaayaan. Teu kungsi lila, kurunyung Ambu Langit jeung Ambu Bumi. "Wilujeng, Ambu.. Kuring geus nganti ti tadi.." Paroman Mang Liman ngadadak marahmay. "Rék naon ngangkir kuring duaan, bangun nu dines pisan?" Ambu Langit neuteup. "Pok, montong asa-asa!" Ambu Bumi mairan. "Kuring hayang babarengan jeung anjeun duaan, ngararasakeun rénghap buana panca tengah!" Sajongjongan simpé. "Kuring ogé hayang babarengan ngadéngékeun Qasidah Burdah jeung anjeun duaan!" tandes. Ambu Langit jeung Ambu Bumi silih pencrong. Ngahareruk. Mang Liman ngojéngkang, nyetél Qasidah Burdah. Sora rénghap patémbalan. Pada-pada karasa beurat. "Saha nu mibanda seuseukeut sora, jungjunan?" Mang Liman haroshos. Ngeluk. Panona peureum bangun nyorang sajabaning alam. Beunta. Ngarénjag. Luak-lieuk. Ambu Langit jeung Ambu Bumi euweuh tapakna. Qasidah Burdah kari aweuhan. Campuh jeung séah cihujan. Mang Liman lir kapas kaibunan. Teu wasa cengkat-cengkat acan.