Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pohoan

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 19 Novémber 2012 20:26:12

Murungkut diharudum simbut, ngarengkol ngadaun jengkol, horéam meuni nataku matak lebar mun leupas tina risbang pisah tina guguling bari bantal léléndéan. Panon mélétét nempo sréngéngé nu ngintip tina palupuh, ngabéwarakeun yen beurang geus kawasa ngaganti peuting nu sepi jempling. Sora pamajikan amuk amukan ti bedug subuh ngahudangkeun teu nerap kana mamaras, euweuh pangaruh padahal sorana kawas éngang anyar kawin bari teu eureun eureun jebras jebris. Angger we kuring ngaringkuk dituruban simbut kaasih nutupan kanyataan ningali jaman bari gigisik.

Teu pupuguh, simbut aya nu ngadudut guguling lumpat kapangpengkeun amarah komo bantal mah geus rajét nyempod dijuru. Can ge kumpul pangacian karasa aya peureup hareupeun irung, jekuk... jekuk, beungeut rujad irung getihan titingalieun jadi karonéng.

Saéncan bumi alam jadi poek, karek kumpul pangacian tuluy inget... “pan kuring can kawin.. ?????”