Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hallow

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 16 Novémber 2012 00:05:26

Bulan sapasi diharudum mega bangun tiris ngabungbang rasa, kuring anteng ditepas imah dines sorangan, kapaksa piket bari panon ngumbara maturan pikir nu geus tiheula jung ngagupay kahayang ngumbar kasenangan.

Kringgggg..... kringggg, sora telepon ti jero imah meuni gogorowokan hayang diangkat, biasana mah dunungan rek nitah abong nasib jadi punakawan. Tibuburanjat muru tengah imah, gasik telepon diangkat bari nyarita :”hallow..wilujeng wengi, aya nu tiasa dibantos?”.. tapi sora na telepon teh ngan : “hallow... hallow..jeung hallow

Kuring : “hallow?.. ditembal :”hallow “...leuleus.
Kuring : “hallow?.. ditembal : “hallow”..bari kadenge sora angin nyeredet kana hate.

Kuring : “hallow?..ditembal :”hallow....harrrrroowww” bari sorana teh jadi rada peura jeung lalaunan. Karasa punduk asa kandel, tapi teu kudu sieun ah. Paling ge nu jail gerentes teh, tuluy gagang telepon diteundeun na parantina.

Harrrow.. eta sora anu peura bangun nyeri kadenge keneh... gigireun.