Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tobat Gan

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 15 Novémber 2012 07:15:17

Kahandeueul asa geus maratan ubun ubun, ngabedol rasa ngoredaskeun karunya nu kaduruk ku ngabebela na seuneu amarah dina mangsa halodo panghampura. Nu antukna nyokot hiji putusan pikeun ngirim pitenah nu eusina rarasaan mah bakal muaskeun ieu amarah tur ta ngabereskeun nu dipikahayang.

Isu nyebar, antukna karajaan jadi harengheng, rakyat jadi baringung pinuh prasangka. Punggawa nyaralametkeun diri hayang boga ngaran. Tapi kahayang ukur kahayang, ku sabab diniatan julig jeung licik, lain panglima nu lengser kalahka beuki dibere kapercayaan pikeun ngokolakeun dayeuh ngaheuyeuk nagara nu tangtos tetep tuhu kana parentah raja diraja nu jumeneng pinuh ajrih tur mere tauladan pikeun wadya balad sadaya. Samalah nu nyieun ieu hate hariwang, geuning dina gempungan ahir minggon, panglima teu ngamasalahkeun sagala pitenah nu tumiba ka mantenna. Anggursi ngahampura kana kalakuan kuring. Duh gusti nyanggakeun sadaya-daya, kuring tobat tur sayagi babakti ka nagri jiwa jeung raga. Hiliwir angin pasosore nempokeun jangji kuring bari seuri dibarung rasa cangcaya jangji teh bakal ngajadi. Padahal geus matri dina ati ieu jangji teh asli lain basa basi istuning tina nurani uih deui kana fitri nu hakiki