Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Indung Peuting

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 15 Novémber 2012 07:12:18

Indung peuting geus ngagupay kalayan dibarung simpe na alam. Padahal can lami sora petasan, mercon jeung lodong silih tembalan bari surak barudak anu atoh rehna bulan puasa rek dipungkas ku dintenan idul fitri anu kantun ngetang jam jaman deui.Hape nu ngagoler ngadadak ngagibrig tandaning aya telepon lebet atanapi aya pesen anu dikintun namina es em es. Rada hoream ningali hape teh da panangan nuju ranggem ku kertas, sapu oge elap, nuju beberes kamar ngarencangan pun bojo nu ti tatadi sumanget ngabuburak meja rias nu pinuh ku barang teu pararuguh. Hape diangkat, orokaya rada ngahuleng sabab dina waktu nu samporet kudu indit ti imah nedunan perintah tugas nu memang geus kawajiban sanajan waktuna meuni asa kararagok. Komo deui pun bojo rada nyureng pedah rek ditinggalkeun deui padahal jangji ngabantuan beberes kamar. Tapi dalah dikumaha, konsekwensi tugasna kudu daria standbye pikeun siap ngalaksanakeun tugas dina WIB (waktu iraha bae).Langsung nyamber konci mobil, ganti baju sakilat rikat, uluk salam ka jikan. Biurr mangprung ngudag waktu padahal geus tangtu sapoe teh 24 jam. Indung peuting ngagelenyu marengan anu dituju...