Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Miliar

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 14 Novémber 2012 13:31:56

Naon deui atuh kakurang teh, kamari nyieun baligo keur sapuluh kacamatan béak 2 M, pamlet lima ratus juta, can ongkos barudak nu masang baligo jeung némpél-némpélkeun pamlét encan waragad nyieun administrasi keur persyaratan calon, encan keur ipekahna, éta kabéh ladang ngajual sawah, kandaraan jeung dangdanan indung budak.
Nu nyésa kari imah. Indung budak geus ngomong waé sieun teu kagantian.
" Kadé pah nya , sing janten sing pinter kampanyena méh nu mamah kagentosan , kadé ulah hilap pah " bari ngaléndotan.
" Du`akeun atuh ku mamah papah sing hasil " kuring malik ngusapan.
Dina waktuna iitungan kuring tagiwur ratug tutunggulan kuring lima batur lima belas,kuring sapuluh batur geus tilu puluh, kitu jeung kitu wé.
Inget-inget geus aya dikamar keur pada nyeuceuhan, ngarérét ka belah kénca pamajikan keur ngadingdiut wé ceurik.
Ari ayeuna kuring ning sorangan, dimana ieu teh.