Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Implengan

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 14 Novémber 2012 08:56:13

Geus sababaraha poe awak teh lungse hate seuseuitan, panon cape cimata seuseut kaluar, inget , inget pisan, kuring hayang jonghok tapi teu wasa.
Boro-boro jeung jirimna dalah sorana ge ulah patarema ayeuna mah, teu kuat nahan galura rasa nu teuing sedih teuing peurih, kanyenyerian ku lalakon baheula nu teu weleh moal poho.
Ayeuna mangsa isuk hate teu kuat sono hayang paamprok hayang ngusapan, asa aya na kongkolak panon. Aya rasa na leungeun aya geter na ramo, aya haneut maseuhan kulit, aya raheut na urat nu teu weleh ngcurna getih kanyaah nu leber teu kawadahan.