Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bandros Haneut

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 13 Novémber 2012 00:00:55

Kojengkang raramo ngadongkang bandros haneut anu neuteup geugeut hoyong disamualkeun kana baham kabingung anu rancucut ku kesang katugenahan. Hate ratug teu puguh rasa teu puguh sabab tapi nu tangtu mah pipikiran keur kulayaban keur ngawang ngawang antara harepan jeung implengan. Sabenerna mun dijejer jejer mah da euweuh nu salah, ngan beda sisi ningalina alias perspektifna wungkul ceuk nu pinter bari heuay di juru panto pangharepan nu ngadadak jadi simpe nempo balebat meuni sumringah nuruban kateu panuju kurupa-rupa basa bari teu puguh hartina.

Nu hiji aya kahayang, nu lain oge boga pamenta, ngan dina mangsana anu teu nyana handap lanyap janten sulaya. Padahal nyatana mah ngan skenario di dunia da ceuk khotib jumaah kamari waktu ngilu ibadah di masigit kademangan wirehna kebenaran itu sanes kumargi seueur anu panuju tapi jelas manut tur nurut kana bagbagan agama anu dumasar tina Al qur'an srg Hadits. Rarasaan angger keneh can jejep, pagaliwota rasa mokaha, kahayang lawan kaembung, parentah pagedug jeung aturan, itu sajak ieu dongengan.. Padahal pan geus dibejaan ti anggalna yen jalan tarahal jeung angin gelebug teh bakal beuki remen ngabaturan sabab jalan nanjak ngudag puncak bari teu dihayang-hayang ge nonggerak tinggal ngaleukeunan.

Bari nyamualkeun bandros haneut nu geus jadi tiis camewek, suruput kana bajigur haneut... Karasa sakedeung endahna dunya