Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tugenah

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 12 Novémber 2012 22:49:36

Karaos deui lur.. Seredet hate anu tugenah ngagebah hanca mireungeuh panghampura diwadahan ku sampayeun harepan bari ceurik ngababad jalan panjang panggugupay.

Rumasa teu puguh rasa, hanjelu ngawengku waktu, midangdam rasa tur rupa nu teu sapagodos jeung kahayang manusa. Padahal loba pisan jorelat rasa nu percaya kana supata jeung doraka sanajan implengan mah geusan ngajadi tapi angger we da cicing dina damis adumanis.

Kalakay harepan nu asalna hejo carulang geus robah adat jadi garing katompernakeun, meh mehan murag ngagupay rasa mireungeuh taneuh beureum lelembutan nu geus tatan tatan nandean pangbagea bari humandeur meupeuskeun talenan masalah nu nyaliara dina galar kalanggengan ditutup ku bilik rujit pangulinan sato leuweung nu liar ka lembur neangan sinugrah asih ti papada manusa nu kawasa di murbeng alam.

Hayangna mah atra tur jentre nyorakeun kabaluweng teh, tapi lalangse hate tur waktu anu can mere lolongkrang pikeun bruk brak saujratna. Hampura anu dipenta, keun we ameh jadi carita jaga yen aya kila kila nu ngahaja ngajaga jaman anu digjaya.

Cag..