Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kumis Baplang

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 09 Novémber 2012 16:19:13

Boga modal kumis baplang, teu jadi jaminan payu ka awéwé. Geuning, teu kabeh awéwé resep. Buktina ku nyi Onah ditolak, ku nok Atik ditampik. Nalangsa. Piraku kudu jomlo salawasna. “Pami dikurud mah abdi kersa!” Nyi Édoh méré harepan. “Heug!” Paménta nyi Édoh disanggupan. Kumis geus bolénang, gandeuang leumpang muru imah nu lenjang. Kasampak suwung. Kurutak aya nu datang, gurang gerung maké mobil sédan, lol kaluar, nyi Édoh dikaléng lalaki gandang, sakedapan ngarénjag ningali kumisna anu baplang tur janggotan. Asa ditalipak, hanas kumis geus bolénang, nu hérang tetep teu kabandang, ngagurat taneuh hareupeun imahna. Diparapatan janur rapang lir mapanas haté, jung indit teu puguh tujuan, blas kanu hajatan. Kasampak calon pangantén keur sumegruk, nu diantina teu emol-emol. “Tulungan Bapak tina wiwirang Jang!” Nu hajat ngaharéwos demit. Rungah-ringeuh can apal maksudna, nu hajat ngaharéwos deui. “Ooh!” Karék kaharti. Sor stélan jas, sor bendo, rap dipaké, laju meneko hareupeun naib.