Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Néang

Kénging Dadang Ismatullah
Dipidangkeun dina lapak 08 Novémber 2012 11:12:43

“Wayahna Jang, manéh kudu balik ayeuna” Sakitu kecap anu kaluar ti Kapilanceuk nu datang néang kuring. Kapaksa kuring hanjat ti wahangan, padahal keur meujeuhna resep, sabab teu tisasari, ngeuseup teh bangénan pisan.
Kasampak di imah geus pada ngariung, pinuh nepika tepas, careurik balilihan, sawaréh maraca yasin. Karasa teu geunah hate, sabab kuring basa indit ninggalkeun bapa nu keur gering parna.

“Aya naon? Kunaon careurik kieu?” kuring nanya, nu ditanya taya nu nembalan.
Rét ka jero imah, katingali aya nu ngajepat dirurub samping kebat. Teu karasa aya nu lééh tina juru soca. Kuring lumpat muru tengah imah.
Payuneun layon, nyampak bapa keur maca yasin bari rambisak. “Ke, ari ieu layon saha?” Panon nguriling, sadulur-dulur araya.
Uwa nu anyaran datang teu eureun-eureun ceurik bari sasauran “Sujang, geuning maneh teh nuturkeun putra uwa”
Ras inget, putrana tiwas sataun katukang alatan palid kabawa caah déngdéng.

Samping kebat nyingkab, kuring asa ngeunteung.