Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nagri Dongéng

Kénging Sucii Lestary
Dipidangkeun dina lapak 07 Novémber 2012 08:06:31

Kiwari geus jarang nu numpak kéréték téh, lolobana maraké motor jeung mobil. Dedeuh kusir jeung kudana, ngan saukur jadi pajangan di sisi pasar. Harita aya budak sakola anu karék balik, manéhna leumpang ka pangkalan kéréték. " Mang, pami ka Jayagiri sabaraha?" ceuk neng, tanyana lemes. " Dua rébu rupia wé néng" tembal mang kusir. Manéhna naek. Dina éta kéréték ngan aya manéhna jeung kusir. Barang rék di pajukeun, éta kuda ngadadak tandukkan, ogé ponian. Endah pisan. Baju mang kusir ngadadak jadi jas. Baju si Néng budak sakola gé ngadadak jadi gaun. Maranéhna reuwas, geuning maranéhna téh aya di hareupeun istana. Nagri dongéng.