Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tatarucingan 2

Kénging Eulis Watidihati
Dipidangkeun dina lapak 01 Novémber 2012 15:54:48

Barudak pasosore di Bale Imahna Nyi Omah keur ngariung tuluy
maranehannana baradami, yuk urang tatarucingan deui lah !!!
Somad : Naon “ basa inggrisnya kentut?”
Teh Wati : “Wind of change”
Somad : “Kentut teu disadai?”
Teh Wati : “Sound of silence”
Somad : “Kentut aya ampasna?”
Teh Wati : “Dust in the wind”
Somad : “Kentut kapaksa?”
Teh Wati : “Careless whisper”
Somad : “Kentut terhimpit?”
Teh Wati : “Please release me”
Somad : “Kentut bau banget?”
Teh Wati : “Killing me softly”
Somad : “Kentut malam hari?”
Teh Wati : “Wonderfull tonight”
Somad : “Orang sering kentut?”
Teh Wati : “Someone like you”
Oncom, Enjum, Ucup, Aceng, jeung Eha pada mesem-mesem,
kuriak da kuring mah teu ngarti kana basa Walanda mah ceuk si Ucup,
teu kireum-kireum nyeletuk ...

{{ Joglo, 01 Nov. 2012