Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Trik

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 01 Novémber 2012 13:11:07

Panonna rut rét kana baliho pasangkeuneun. Pok ngomong ka tim suksésna. “Omat kudu ditempat stratéhis pasangna, Him!” Ohim ngacungkeun jempol. “Siap Bos!” Pokna. “Halah asa ngora deui euy, dipoto maké calana jin mah!” Gumasép hareupeun baliho. “Pan méh katingalina gaul atuh Bos, ieu téh trik narik simpati pemilih nu ngora!” Pokna deui. “Ari ieu kudu maké kamprét, iket barambang semplak maksudna naon?” Ditanya kitu Ohim séréngéh. “Euh ari si Bos, pan méh katingali nyundana atuh, matakna ngaran Bos diimplik-implikan akang kabéh!” Unggeuk-unggeukan tanda panuju. “Kadé nék nyalon mah kudu ngadadak soméah, tebar pesona téa Bos!” Ohim méré trik deui. “Trik éta mah geus dicoba Him, karombongan seserahan, déwék séréngéh sapapanjangna bari sasalaman!” Ohim seuri leutik. “Ari waragadna masih aya kénéh Him?” Bubuhan manéhna geus bébéakan. “Dana nu kamari pan érép paké nyieun baliho, acan béaya poster, stiker, temu kader!” Ngahuleng, ngarampa tarang, cicirihilan, ngulang-ngulang baliho, memerik si Ohim.