Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Golep Sedot

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 30 Oktober 2012 13:11:11

Kandaraan nu ngagelek dijalan nyéngléd kasingraykeun sora sirineu. Limousine ngalogodor. “Hampura lur, lain kahayang kula kikieuan téh!” Nu dijero limousine sasadu “Heupheupheup!” Noél punduk supir, reg hareupeun pangkas rambut “ASIK”, ponggawa gasik mariksa kaayaan. “Lapor paduka, kaayaan aman!” Jrut raja turun, beleyé nincak karpét beureum. Mang Asik kokompodan nogél satukangeun panto. “Dicukur Mang!” Pokna handaruan. “Sususumangga paduka!” Ngajawab geumpeur. Gék raja diuk, makutana dilaan. “Badé modél kumaha, harajuku atanapi modél ieu?” Nyodorkeun poto Don King. Nu ditawaran godeg. “Golep sedot baé!” Rap lawon bodasna disimbutkeun. Héong metakeun alatna, suruwuk kukulinciran dipapas, séok daun ceulina disuaykeun. Mang Asik ukur nyéréngéh “Didieu aing nu kawasa, saha baé kudu tunduk ka aing!” Gerentesna, bari ngagulanggapér sirah raja. Keur kitu, ponggawa hariweusweus laporan yén nagara aya nu nyerang. Koréjat, biur raja muru pangperangan. Mang Asik bati olohok, ras kalawon bodas anu can kaburu kalaan, ras kahanca pagawéanana, anu karék réngsé sabeulah.