Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cimata Lalaki

Kénging Liman Sanjaya
Dipidangkeun dina lapak 26 Oktober 2012 12:30:43

Teu daék peureum. Mangtaun-taun ukur kekedengan. Nganti pupujan ati. Kahariwang meupeuskeuyang. “Hajar, na dimana anjeun, jungjunan?!” cumalimba. Pucunghul Ismail. Babarengan ka buruan. “Abah, kapan pikeun lalaki pantrang ngaragragkeun cimata!” tuluy silih pencrong. “hampura anaking, laina mirucaan teu bener! Tapi naon hartina lalaki mun teu disampurnakeun ku awéwé?!” Ibrahim haroshos. “na kamana atuh ambu téh?” Ismail ngarahuh. Sajongjongan pabetem-betem. Ibrahim tanggah. “cik sugan aya bongbolongan sangkan ambu gancang mulang, Abah?” Ismail nyuuh kana lahunan bapana. Sirahna diusapan. Deudeuh pisan. “kudu aya wadal, totondén geus témbong, anaking!” Ibrahim ngoléséd. Laju ngajungjung. Sup ka enggon. Teu lila kaluar deui. Leungeuna ngeupeul pérah bedog. Seuseukeutna ngagurilap. Lir gupay katineung. “wayahna, anaking, tong mangmang! Getih Abah kudu nebus kasono sarta atikan anjeun! Pikeun Ambu anjeun, Ambu ieu kahirupan!” bedog diasongkeun. Leungeun Ismail ngaleleper. Maksakeun nampanan. Cimata teu katadah. Miheulaan maseuhan taneuh.