Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Si Sudin

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 23 Oktober 2012 08:12:11

" Sudin bener maneh teh geus kawin ?", ditanya si Sudin kalah nyerengeh, maneh mah kalah nyerengeh ditanya teh kuring ngomong deui.
" Numawi bu abdi teh katempuhan, tapi lami-lami abdi teh bogoh ".
" Naha ?"
Derekdek manehna ngalalakon, budakna mah geulis bu ieu potona bu. Ditelek-telek enya geulis irung bangir, pipina kempot, mung bu toloheor pisan sareng saha wae,ah disabaran we sugan sareng sugan ku abdi teh diikhtiaran kanu tiasa.
Deudeuh teuing budak teh mani polos pisan, dioloan we meureun ku babaturanana. Si Sudin teh sakanyaho kuring mah budak bageur gawe teu bauan tanagana gede pantes rek loba duitna ge da nu nitah gawe tara suda-suda.
Kamari gawe deui dikuring , kriiing hapena disada.
" Saha Sudin si Eneng lain ?"
Sanes bu rerencangan , si Eneng mah kamari diteang teh aya nu ngajogrogan mobil duka padamel naon semu dareuda.
" Neangan deui atuh Din loba awewe mah tuh dipasantren geura balageur" cek kuring watir.