Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Satukangeun Jangjang

Kénging Liman Sanjaya
Dipidangkeun dina lapak 21 Oktober 2012 16:49:15

Teu wasa cumarita. Samalah pikiran ogé kopong. Ukur ngajentul. Tungkul. Ngalelebah panganjrekan rasa. Teuing nyangked dimana. “sok atuh cumarios, Kang! Naha ieu kacangcaya téh payus tuluy dipiara?” Nyimas Sariratu neuteup Mang Liman. Diwalon ku rahuh panjang. “naha Akang teu awas kana kaceuceub nu pageuh meungkeut ieu rénghap?” Mang Liman mingkin ngeluk. Tipepereket nadah piceurikeun. “sok atuh cumarios, Kang!” Nyimas Sariratu ngeukeuhan. Mang Liman tetep ngabetem. Huis bijil hiji-hiji. Teu karasa. Mangréwu taun kalarung. Nganti kolépat isarah takdir satukangeun jangjang kalangkang heulang.