Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Leah

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 15 Oktober 2012 13:10:40

Hiji mangsa kuring tepung jeung ki lanceuk sanajan umurna mah kolot kuring, enya manehna teh anak uwa mindo, tapi teu dipopohokeun kanyaahna ka kuring. Mani asa sono pisan ngobrol ngaler ngidul, tungtungna cek kuring teh Ceu urang ngobrol di rorompok we atuh di saung butut, tah da didinya caket lima menit ge dugi. Kuring leumpang duaan pinuh ku kasono, kabungah nu teu aya papadana .
" Ceu " cek manehna basa kuring mengkol ka imah nu nyatana mah lain imah tapi saung poporogok bilikna geus barolong, sakedapan manehna ngahuleng ditempo ku kuring beungeutna bareubeu panona beureum nahan cipanon nu ngagarenclang herang.
" Kunaon Ceu " cek kuring bari nungtun manehna, hayu ah kalebet aya cai-cai mah ngarah teu hanaang urang teras keun sosonoanana.
" Ke Ceu ieu teh titadi ngobrol ngabudalkeun rasa sono, tapi ari hate mah mani hoyong geura naros, na aceuk make ngalih kadieu bumi teh ari nu kapungkur kamana ? " manehna nanya semu paur
Kuring seuri, lah ari harta banda mah Ceu titipan boro-boronig harta , pan nyawa ge urang teu ngagaduh-gaduh. Nyaeta pan si Akang majarkeun teh aya niat sae ngalaksanakeun sunat Rasul, Aceuk teu tiasa ngahalang-ngahalang, nya Aceuk teh leah we nu itu mah rorompok teh dieusian ku nu enggal, Aceuk mah didieu we niis napakuran awak maklum ari jalmimah seueur kakirangna mana kitu ge meureun Aceuk teh lamokot ku dosa, sugan sareng sugan Anjeuna haat ka Aceuk nangtayungan kalawan dipaparinan kasehatan.