Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Keur Timburu

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 11 Oktober 2012 23:20:49

Balik gawé, lungsé awak jeung capé haté. Sapoé ieu di kantor asa taya lolongkrang pikeun reureuh.
Di imah, teuing kunaon pamajikan kalahka ngabaeudan. Judad-jédad bari nyungcung.
“Cing Mah, pang nyieunkeun cikopi. Puyeng!" Teu némbalan. Koloyong ka dapur. Teu lila cikopi ngajagrag. Regot diuyup. Asa teu ngeunah. Teu paruguh. Perwatek anu nyieuna keur manyun, jadi mangaruhan rasa.
Nyobaan dipikiran, naha sikapna tara-tara tisasari. Mimitina weléh teu kapikir.
Lila-lila ras inget. Aéh heueuh...Tadi balik gawé ngabonceng Iceu, tatangga kuloneun imah nu sok ditimburukeun. Daék ngaboncéng téh kapokoh batur sapagawéan tur salembur, ongkoh kakara ayeuna,bubuhan motor manéhna keur disérpis.
“Mah, hampura. Papah tadi ngaboncéng Iceu, karunya motorna keur disérpis. Ari teu dibawa bisi majarkeun teungteuingeun, itung-itung amal waé. Jeung deui papah
mah tara tégaan ka batur, karunya.”
Pamajikan cengkat.
“Terus gué harus bilang wow gituh?” Cénah bari ngaléos.
Sabodo ah!