Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Harewos Peuting

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 11 Oktober 2012 12:55:05

Leumpang mapay jalan na simpena peuting, dibaturan mega hideung kalan-kalan aya bentang cureuleuk ngiceupan. Leumpang nurutkeun kereteg hate nu keur awur-awuran tur hese ngumpulkeunana. Lalampahan teuing dimana eureuna jeung iraha eureuna. Lila-lila teu kuat nahan kapeureus hate nu asa geus mancawura di awut-awut ku cameti, curulung cipanon bedah teu kaampeuh kluring andiprek na tutunggul tangkal mahoni.
" Kunaon geulis mani sisimekeun kitu , nyaah teuing geulis "
Kuring ngagebeg, hate hema hemir, keueung mangkaning kaayaan poek mongkleng, luak lieuk neangan sora nu bieu nanya euweuh.
Inget-inget kuring keur diusapan make cai ku barudak.
Korejat hudang , " aya naon kunaon mamah teh ?" cek kuring
" Pan mamah nembe teh siga nu nangis digugahkeun kalah ngalempreh, ngimpen nya ?"
Eueueueu enya kitu ngimpi, ari tadi nu nanya saha atuh ?