Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sésa

Kénging Dadang Ismatullah
Dipidangkeun dina lapak 11 Oktober 2012 08:58:15

Aya Ucing ngadodoho hareupeun wadah runtah, pantesna mah aya nu keur diincerna. Panona seukeut, awas, tur nyilidik, kukuna nu maréncos kalaluar, konséntrasi, posisina siap ngarontok. Beurit kaluar tina wadah runtah, teu antaparah deui, gabrug ucing ngarontok, reuwas, beurit leupas, beretek, sataker kebek lumpat, teu diantep, ucing ngudag. Teu lila ucing balik deui bari ngégél beurit anu pasrah nyanghareupan ajal, katempo gagah.
Mangtaun-taun ti harita, tara katingal deui ucing silih udag jeung beurit.

Kiwari, ucing ngadodoho hareupeun wadah runtah, panona layu, kukuna nu tadina seukeut katingal marintul, pikawatireun. Beurit kaluar tina wadah runtah, ucing buru-buru nyumput bari nyilidik. Beurit ngaleos, ucing ngadeukeutan wadah runtah, ngaguar-guar sésa beurit.