Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Katularan Getih Prabu Siliwangi

Kénging Eulis Watidihati
Dipidangkeun dina lapak 10 Oktober 2012 19:42:23

Ulah Galaw, ulah sieun, Ulah Eraan, Ulah Tagiwur,
Ulah Minder ... Ulah leutik Hate' ... Ulah Sirik Pidik
Kudu Gede Kawani, Tegep, Buleud Hate & Jiwa Raga ...
Estuning Urang Sunda Kiwari Sigana pada Nyumput ...
Hoream , Males, Cape, Jeung sajabana, ...
sOK geura Prung PINTONKEUN kabisa, talenta,
Kapamimpinan nu :
Jujur, Wani, Gancang, Ngajul Kasuksesan, Makmur,
Sejahtera di sakurilingna Jawa Barat / Taneuh Pasundan
- Parahiyangan Khususna Jeung Sa Kumna Rahayat NKRI,
Maju Teruuuus Pantang Munduuuuuurrr .....
Titisan JIwa Raga Prabu Siliwangi ....
Brallll Geura Ngalengkah Ngalallakon Nu HADE -
ALUS, WALAGRI .... KAHAREUPNA ....
Amien Ya Robbal Alamin ...