Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nalika

Kénging Lia Au Hazar
Dipidangkeun dina lapak 10 Oktober 2012 18:10:57

Di dieu. Di Warung Bi Onah, tugenah. Bu Agan nawar peyeum teu kireum-kireum. Ipis giripis ka jinis. Taya welas, kawas teu ngidinan untung. Teu pira ajang bekel jajan budakna sakola. Jaba modal pas-pasan. Taya bantuan. Léntah unggal poé nyeuseup getih sajeroning jibregna késang.

Di ditu. Di Mall Nyonya Marta ngarinah. Bu Agan sukaréla tur reueus. Masrahkeun kartu teu cangcaya. Digusrek golosor pajeg tur laba. Ngabeungharkeun anu geus beunghar. Nu lintuh ku fasilitas.

Nalika nurani kabulen katarak. Teu sanggup ngabédakeun. Réla jeung ridha. Ikhlas jeung riya. Mata indra manco ka barang leutik. Mata haté teu nolih ka jalmi leutik. Nalika, ungkara Kalam sawates gumalindeng pangbeberah manah luhureun mimbar. Nalika, dawuhan Nabi sawates wacana bahan diskusi bari ngopi. Nalika. Nalika. Nalika.