Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Susumpahan

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 10 Oktober 2012 14:12:56

Pangeusi lembur éjrod, sakur lalaki ngadadak burut, tatamba kaditu kadieu, angger teu cageur cageur, manghariwangkeun, burut tambah ngagedéan. Sagédéngeun musibah, sok aya berkah pikeun nu liana, tukang vermak maréma, orderanana nikel tinu sasari, jobna prah ngarombak calana sarta kolor anu ngadadak nyareregan. Mangsa darurat burut, pa mantri ngangkir ahli hérniatologi, euweuh deui jalan kudu dioprasi masal. Hareupeun puskesmas, antrian ngoray, nu ngantri lalaki kabéh maraké sarung, nék diaroprasi. Ngong tina Toa aya nu ngomong. “Sadérék sadaya, aya nu apal pangna urang katarajang nu kieu patut!” Nu ngantri réang. “Numawi teu apal!” Nararik napas, dijero sarung kukok disarada patémbalan. “Tah basa kampanyeu, aya nu susumpahan kawas kieu, daék burut salelembur, mun jeneng simkuring korupsi, aringet?” Pokna deui. Ngararénjag, unggut unggutan, laju kekerot. “Juhéééébbb geuning siaaaaaa!” Nu diomongkeun jongjon ngalamun dijero sarigsig beusi, nyawang bulan anu keur meujeuhna purnama. Calanana nyeregan, nu kungsi burut mah apaleun gedéna burut gumantung gedéna bulan.